FÅ en hoveddør fra VELFAC

Byd velkommen med en ny hoveddør i træ/alu fra VELFAC. Du har masser af muligheder for at få lige nøjagtig den hoveddør, der passer til dit hus og til dine ønsker.

VELFAC hoveddøre

Vælg ny hoveddør med eller uden glas

Uanset om du ønsker en hoveddør med eller uden glas, eller om det skal være en hoveddør med sideparti, får du den helt rette løsning til dit hjem. Du får mulighed for at lukke mere lys ind i entreen og give dit hus et opdateret udtryk, som passer til husetes stil.

Hos VELFAC får du en løsning, som passer til VELFAC vinduerne i udseendet. VELFAC facadedøre fås både med træramme eller -plade indvendigt og enten træ eller aluminium udvendigt.

Du har mulighed for at vælge, om du vil købe en indadgående eller en udadgående facadedør og naturligvis i lige den farve, du ønsker.

Rammedør eller en pladedør?

Køber du en rammedør, kan den opdeles i få eller mange felter med forskellige sprosser. I de enkelte felter kan der være glas eller fyldinger. Det giver dig mulighed for at få en flot hoveddør, når du skal byde velkommen til dine gæster og din familie.

Pladedøren er en traditionel facadedør, hvor dørpladen består af en isoleret og beklædt fyrretræsramme. Døren kan leveres med eller uden profilering på udvendig side, hvoraf de fleste kan kombineres med glasudskæringer i forskellige faconer og størrelser.

Herunder kan du se eksempler på forskellige facadedøre som inspiration. Har du brug for rådgivning eller en pris, så kontakt os endelig.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en ny hoveddør?

+

Prisen på en ny hoveddør afhænger af, hvordan du sammensætter døren til dit hjem. Mulighederne er mange, men du kan starte med at overveje, om døren skal være:

 • Med eller uden fyldinger?
 • Med eller uden sideparti?
 • Med eller uden glasfelter?
 • Indadgående eller udadgående?
 • Hvilken farve - skal døren matche vinduer eller skille sig ud?

Se priseksempler på nye VELFAC dører eller få et prisoverslag inden for 24 timer.

Hvad er en hoveddør?

+

En hoveddør er den primære dør til dit hjem og den, der er med til at byde familie og venner velkommen indenfor.


Mulighederne for en ny facadedør er uendelige, da du kan kombinere og sammesætte lige den dør, du synes, passer til din bolig.


Ønsker du en facadedør med eller uden glas? Eller måske med glat ellere profileret dørplade? Eller er du mere til en smuk, klassisk fyldingsdør? Så kan du med garanti finde lige den dør, du drømmer om hos VELFAC.


Se med her og find inspiration til din nye hoveddør.

Hvilke slags hoveddøre er der?

+

Der skelnes mellem to typer facadedøre:

 • En rammedør, som kan opdeles i få eller mange felter med forskellige sprosser. I de enkelte felter kan der være glas eller fyldinger.
 • En pladedør er en helt traditionel facadedør, hvor dørpladen består af en isoleret og beklædt fyrretræsramme. Døren kan leveres med eller uden profilering, og de fleste pladedøre kan kombineres med glasudskæringer i forskellige faconer og størrelser.

Se med her og find inspiration til din nye hoveddør

Hvorfor skal jeg vælge VELFAC?

+

Du skal vælge VELFAC, fordi du får:

 • En helhed af æstetik, kvalitet og funktionalitet
 • Minimal vedligeholdelse af vinduer og døre i træ/alu
 • Lang levetid på 40-60 år
 • Et bredt sortiment, der sikrer, at du vælger de rette vinduer til din bolig
 • Professionel rådgivning, så du får mere ud af dit hjem
 • 10 års garanti på træ/alu vinduer og døre
 • En bundsolid leverandør af facadevinduer, der har eksisteret i mere end 50 år, og som er en del af VKR Holding, som omfatter bl.a. VELUX