FÅ en hoveddør fra VELFAC

Byd velkommen med en ny hoveddør i træ/alu fra VELFAC. Du har masser af muligheder for at få lige nøjagtig den hoveddør, der passer til dit hus og til dine ønsker.

VELFAC hoveddøre

Vælg ny hoveddør med eller uden glas

Uanset om du ønsker en hoveddør med eller uden glas, eller om det skal være en hoveddør med sideparti, får du den helt rette løsning til dit hjem. Du får mulighed for at lukke mere lys ind i entreen og give dit hus et opdateret udtryk, som passer til husetes stil.

Hos VELFAC får du en løsning, som passer til VELFAC vinduerne i udseendet. VELFAC facadedøre fås både med træramme eller -plade indvendigt og enten træ eller aluminium udvendigt.

Du har mulighed for at vælge, om du vil købe en indadgående eller en udadgående facadedør og naturligvis i lige den farve, du ønsker.

Rammedør eller en pladedør?

Køber du en rammedør, kan den opdeles i få eller mange felter med forskellige sprosser. I de enkelte felter kan der være glas eller fyldinger. Det giver dig mulighed for at få en flot hoveddør, når du skal byde velkommen til dine gæster og din familie.

Pladedøren er en traditionel facadedør, hvor dørpladen består af en isoleret og beklædt fyrretræsramme. Døren kan leveres med eller uden profilering på udvendig side, hvoraf de fleste kan kombineres med glasudskæringer i forskellige faconer og størrelser.

Herunder kan du se eksempler på forskellige facadedøre som inspiration. Har du brug for rådgivning eller en pris, så kontakt os endelig.