Få gratis arkitekthjælp til lørdagsåbent hos velfac den 7. april

Står du foran en om- eller tilbygning til dit hus og har du brug for professionel rådgivning og vejledning. Så kom ind til VELFAC i Horsens eller Herlev lørdag den 7. april og få 20 minutters gratis arkitektrådgivning.

Kom til lørdagsåbent hos VELFAC i Horsens og Herlev den 7. april. Vi har inviteret arkitekter ind til at rådgive dig, hvis du besøger os i udstillingerne. Du får 20 minutters gratis arkitekthjælp. Medbring en skitse eller foto af dit vinduesprojekt, og få arkitektens råd og vejledning til for eksempel valg af vinduernes farve, størrelse og placering.

Få mest ud af rådgivningen – tag dine tegninger med

Du kan få:

  • Håndtegnede skitseforslag til ændringer på projektet (ud fra dine tegninger)
  • Input til størrelse og placering af dine vinduer
  • Hjælp til farvevalg
  • Bekræftelse af de valg, du allerede har truffet

Book i dag – der er begrænsede pladser, så gå ikke glip af en unik mulighed for at få professionel sparring på dit projekt.

Læs mere om arkitekterne under formularen.

 

 


Om arkitekten (Horsens)

Kom og mød Peter Hougaard, Arkitekt MAA og og indehaver af egen tegnestue. Peter er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus og har efter mange års arbejde som arkitekt på tegnestuer, valgt at beskæftige sig med rådgivning af private.

Peter selv siger: "De fleste vælger at købe hus lige der, hvor de synes bedst om at være, men den moderne familie har meget skiftende boligbehov. Det har derfor været min fornemmeste opgave at lytte og sikre at det arbejde, der blev udført på boligen var godt for familien, men også havde almene kvaliteter for fremtiden, så huset nemt kunne blive hjem for en ny familie.

Selvsagt ligger der også et stort lag af faglig viden og kunnen som jeg trækker på, og ser det som min fornemmeste opgave at give videre i nye projekter.

 


Om arkitekten (Herlev)

Kom og mød René Lohmann-Jørgensen, arkitektkonsulent hos VELFAC. René har mange års bred erfaring med rådgivning inden for arkitektur og byggeprocesser. Han vil bidrage til dit projekt med ideer, som inddrager alle overvejelser rundt om en renovering.

x
Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere