Få gratis arkitekthjælp til lørdagsåbent hos velfac den 8. september

Står du foran en om- eller tilbygning til dit hus og har du brug for professionel rådgivning og vejledning. Så kom ind til VELFAC i Herlev eller Horsens lørdag den 8. september og få 20 minutters gratis arkitektrådgivning.

Kom til lørdagsåbent hos VELFAC i Herlev og Horsens den 8. september. Vi har inviteret arkitekter ind til at rådgive dig, hvis du besøger os i udstillingerne. Du får 20 minutters gratis arkitekthjælp. Medbring en skitse eller foto af dit vinduesprojekt, og få arkitektens råd og vejledning til for eksempel valg af vinduernes farve, størrelse og placering.

Få mest ud af rådgivningen – tag dine tegninger med

Du kan få:

  • Håndtegnede skitseforslag til ændringer på projektet (ud fra dine tegninger)
  • Input til størrelse og placering af dine vinduer
  • Hjælp til farvevalg
  • Bekræftelse af de valg, du allerede har truffet

Book i dag – der er begrænsede pladser, så gå ikke glip af en unik mulighed for at få professionel sparring på dit projekt.

Læs mere om arkitekterne under formularen.

 

 


 

Om arkitekten (Herlev)

Kom og mød arkitekt Peter Villemoes, som har bred erfaring med alt fra bolig-, erhverv- og undervisningsbyggeri, udstillings- og møbeldesign til innovation indenfor miljømæssig og social bæredygtighed.
De seneste år har Peter specialiseret sig i integreret design og arbejdet i tæt samarbejde med en række specialister fra en bred vifte af discipliner i og omkring byggeri. Her har Peter en særligt interesse i at finde sammenhænge og skabe nye muligheder, der kan løfte projektet og give merværdi.

Peter Villemoes brænder for arkitektur og design baseret på det gode håndværk, innovative løsninger og en stærk æstetik.

 

 

Om arkitekten (Horsens)

Kom og mød Christian Kjær som er afdelingsleder hos Constructa i Horsens. Han er uddannet Cand. Polyt. Arch. og har en bred viden og forståelse for byggeriets nuancer og muligheder.

Christian har opnået stor ekspertise i at designe, og gennemføre svære og kompleksearkitektoniske processer. Samtidig har han overblik over byggeriets faser og kender de områder, hvor der kræves ekstra fokus.