Få vinduer efter special- eller standardmål

Få vinduer efter special- eller standardmål

Uanset om du skal bruge vinduer i standardmål eller specialmål, har VELFAC en løsning, der passer til din bolig og dine behov.

Der er mange muligheder, når du skal udskifte dine vinduer. Hos VELFAC får du vinduer efter mål. Det betyder, at du får lige nøjagtig det, der passer til dit hus.

 

Vi har ikke vinduer liggende på lager i standardmål, men alle vinduer og døre bliver lavet efter specialmål, så du er helt sikker på, at de passer til lige nøjagtig din bolig og det, du skal bruge dem til.

 

Hos VELFAC får du vinduer til alle typer af boliger og som dækker dine behov, ønsker og krav til eksempelvis design, minimal vedligeholdelse og holdbarhed.

 

 

Vælg rigtigt

Hos VELFAC får du professionel rådgivning, gratis opmåling og montering af håndværkere, der ved, hvad de taler om. VELFAC har en række certificerede VinduesMestre, der er din garanti for, at du får smukke og funktionelle vinduer, skræddersyet efter dine ønsker og behov, og som du bliver glad for i mange år.

 

Bestil et besøg af en VELFAC VinduesMester og kom godt omkring overvejelserne ved dit vindueskøb. Tømreren rådgiver dig og måler op til dine nye vinduer, og det er også ham, der monterer dem. Det er nemt og enkelt.

 

 

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Edge

Slankt og robust B-mærket vindue med 2-lags glas, som i dag opfylder lovkravene til sommerhuse og uopvarmede rum.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Størrelser? Vi laver kun vinduer på mål

Når du vælger vinduer og døre fra VELFAC, er du sikker på, at størrelsen passer til lige netop din bolig.

Bestil en gratis opmåling

Få besøg af en VELFAC VinduesMester. Sammen finder I den bedste løsning til dine behov. VinduesMesteren rådgiver, opmåler og sender dig et tilbud efterfølgende.