Store vinduer

Luk lyset ind med store facadevinduer

Få store vinduer, der skaber en åben atmosfære i din bolig og giver dig mulighed for at integrere dit hus og have på en måde, der garanteret kan maksimere glæden ved begge dele.

Fordele ved store vinduer

Det er videnskabeligt bevist, at naturligt lys er gavnligt for dit helbred og dit generelle velvære. Dette er bestemt en vigtig overvejelse, når du planlægger at modernisere din bolig med nye, store vinduer.


Din bolig bliver både mere tiltalende og behagelig at opholde sig i, når den bades i naturligt sollys og giver frit udsyn til haven og omgivelserne. Dette kan du opnå ved at installere store vinduespartier.

 

Bestil gratis opmåling og få hjælp til store vinduer

Du kan erstatte dine gamle vinduer 1-1 eller fjerne en væg for at gøre plads til et stort vinduesparti. Uanset hvad, anbefaler vi at du taler med en VELFAC VinduesMester, der kan rådgive dig om den bedste løsning. 

 

Find store vinduer til din boligtype

 

Hvis du skal i gang med et renoveringsprojekt eller overvejer at montere store vinduer i din bolig, er det oftest hensigtsmæssigt at bevare den eksisterende stil i din bolig. Det indebærer, at du med fordel kan undersøge, hvilke slags vinduer, der allerede er i huset og sammenligne dem med lignende boliger. Dermed kan du vurdere, hvad du synes ser bedst ud.

 

Når du har truffet beslutningen om at opdatere til store vinduer i din bolig, er det vigtigt at sikre, at den løsning, du vælger, også opfylder dine krav. Dette er relevant, uanset om du skal udskifte dine nuværende vinduer én til én, eller om du er i gang med at renovere din bolig og potentielt skal have monteret større vinduespartier.

Hvilken VELFAC serie passer til dit projekt?

 

VELFAC 200 er det unikke vindue med et slankt og stilrent design. Denne vinduesserie er kendt for sit tidløse udtryk og rene linjer. Serien inkluderer vinduer, skydedøre og terrassedøre i træ/alu, der med sit sofistikerede design passer perfekt ind i både nybyggeri og renoveringsopgaver. Det slanke design og det store glasareal sikrer et stort lysindfald.

 

VELFAC Classic er det ideelle valg til en energirenovering, der også giver et autentisk, klassisk præg. Her forenes moderne isoleringsstandarder med vinduernes originale karakteristika fra to århundreder tilbage. VELFAC Classic træ/alu er et typisk klassisk vindue fremstillet af vedligeholdelsesfrie materialer.

 

VELFAC Ribo træ/alu er et enkelt og funktionelt vinduesvalg til nybyggeri, og det er også det oplagte valg til modernisering af bygninger fra perioden 1960-1980.

 

Skræddersyede løsninger til store vinduer

 

Hos VELFAC kan du let vælge vinduer og døre, der passer perfekt til din bolig, da vi tilpasser alle vores produkter til dine unikke krav. Vi arbejder ikke med standardstørrelser og har ikke vinduer og døre klar til levering på lager. I stedet kan du forvente en løsning, der er formet præcist efter dine ønsker og behov samt bolig.

 

Skræddersyede vinduer bidrager til at gøre din bolig unik og åbner for nye muligheder i forhold til det, du ønsker at opnå med din bolig. Dette gælder både for valg af design og farve samt hvilke åbningsfunktioner vinduerne skal have.

Undgå overophedning ved store vinduer

 

Når du vælger store vinduer til din bolig, kan der være risiko for overophedning. Vores specialdesignede solglas giver effektivt beskyttelse mod solens stråler og reducerer varmeindtrængningen. Ved at vælge de rigtige glas til dine store vinduer undgår du overophedning og sikrer samtidig en behagelig temperatur i hjemmet året rundt.

 

Investér i kvalitetsvinduer, der forbedrer komforten og energieffektiviteten i din bolig. Kontakt os i dag for at finde den perfekte løsning til dit behov og nyd fordelene ved et mere behageligt indeklima uden risikoen for overophedning.

 

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.