Vinduer til byggestilen

Når du ved, hvilken stil, din bolig er bygget efter, bliver det nemmere for dig at tage stilling til, om du skal vælge det ene frem for det andet, når vinduerne skal udskiftes.

Klassisk murermestervilla

Vi giver dig et overblik over, hvad du med fordel kan bruge moderne, traditionelt udseende og klassiske vinduer til.

Vælg de vinduer, der passer til DIT hus

Går du efter vinduer, der skal passe til et hus med stramme linjer og et skarpt udtryk, vil VELFAC 200 være det moderne vindue, som kan løfte stilen til at blive endnu mere ren i udtrykket.

Er du derimod mere ude efter at finde vinduerne til dit hus, der formentlig ligner resten af kvarterets huse, som er smukke, funktionelle, med masser af muligheder, og som er bygget for 30-40 år siden, vil helt traditionelle vinduer som VELFAC Ribo passe perfekt.

Det kan jo også være, at du er til sprosser og hyggelige detaljer, højt til loftet og et hus i flere etager, og i så fald, vil det klassiske vindue VELFAC Classic være lige noget for dig. Et vindue, som fås i flere varianter afhængig af, om det skal passe til en murermestervilla, et bondehus, et byhus eller et palæ.

Se og oplev vinduerne inden du køber

Kig forbi i vores udstillinger og oplev de forskellige vinduer og hør mere om, hvad du med fordel kan bruge til netop dit hus. Vores professionelle rådgivere står klar til at tage godt imod dig.

Har du lyst til at se, hvordan forskellige hustyper ser ud med vinduer i forskellige farver, med eller uden sprosser eller i andre størrelser, har du mulighed for at prøve det af i vores online designer.