brug specialisten - vælg en VinduesMester

Nye vinduer gør en verden til forskel for dit hjem. Både når det handler om udtrykket på dit hus udefra eller oplevelsen inden døre. Det kommer ikke af sig selv, men er blandt andet et produkt af det stykke arbejde, som tømreren udfører, og netop i valget af tømrer er det vigtigt ikke at gå på kompromis.

En VELFAC VinduesMester rådgiver kunder om vinduer

Korrekt og professionel rådgivning af en specialist, som ved, hvad han har med at gøre er noget af det, der gør forskellen på et godt stykke arbejde og et fremragende stykke arbejde.

Hos VELFAC er vi eksperter inden for vinduer. Den ekspertviden vil vi gerne sørge for, kommer dig til gode. Derfor har vi et tæt samarbejde med en række selvstændige tømrermestre over hele landet, som vi uddanner, træner og holder opdateret på den seneste viden inden for vinduer. Sådan en tømrer kalder vi en VELFAC VinduesMester.

logo-certificeret-vinduesmesterl.jpg

En VELFAC VinduesMester har fokus på det vigtige

Træning og viden er to af de vigtigste elementer for en VELFAC VinduesMester. Han er i forvejen en top-professionel håndværker, og så er han ovenikøbet specialist, når det handler om VELFAC vinduer.

Han opnår sin specialistviden gennem konstant sparring med os og jævnlig træning. De to ting er med til at sikre en høj kvalitet i det stykke arbejde, han skal udføre på dit hjem. Derudover har han altid VELFAC i ryggen, så vi sammen finder den allerbedste løsning til dig. Både når det handler om energi, montage og lovgivning.

Hent folderen om VinduesMester her

Det får du med en VELFAC VinduesMester:

  • Vejledning til dit valg, så du får den helt rette løsning
  • Professionel rådgivning og montage af en ekspert
  • En tømrer, som altid holder sig opdateret på seneste nyt inden for vinduer
  • Tryghed i hele forløbet fra start til slut

Har du brug for nye vinduer, og vil du have besøg af en VELFAC VinduesMester? Så kommer han ud og tager mål med henblik på at give dig et uforpligtende tilbud. Vi finder en VELFAC VinduesMester nær dig og skaber kontakten.

Her får du en oversigt over, hvor i landet, du finder en VELFAC VinduesMester.