Dine tjeklister til vindueskøbet

Har du styr på alle detaljer til dit vindueskøb? Det behøver du faktisk ikke. Vi har samlet forskellige tjeklister til dig, som passer til de forskellige ting, du skal igennem. Så behøver du ikke have det fulde overblik på én gang – det giver vi dig.

 
 

Tjeklister

Det skal du overveje, når du vælger vinduer

Når du skal have nye vinduer og døre til dit hjem, er der en lang række ting, du skal tage stilling til, for at få lige det, du har brug for. Det handler blandt andet om at vælge vinduer, som passer til udtrykket på dit hus, men også hvad du forventer af energioptimering. Med denne tjekliste får du et overblik over, hvad du skal overveje, når du skal vælge nye vinduer.

Det skal du tale med din tømrer om

Bliv helt skarp på, hvad du bør afstemme med tømreren, inden han kommer og monterer dine nye vinduer. Det hjælper dig til at få fuldstændig overblik over projektets omfang - ikke mindst i forhold til, hvad du har af forventninger. Download denne tjekliste og brug den til din dialog med tømreren. Så er I begge sikre på at komme omkring det hele.

Sådan sammenligner du dine tilbud

Når du investerer i nye vinduer, vil du sandsynligvis indhente flere tilbud. Det er fornuftigt at gøre, så du kan finde den bedste løsning. Men når du holder dine tilbud op imod hinanden, skal du sikre dig, at du sammenligner dem på det rette grundlag, så du ved nøjagtig, hvad de indeholder. Brug tjeklisten til at se, hvad du skal være opmærksom på.

 

Vil du vide endnu mere?

Du kan også hente vores E-bog, som fortæller endnu mere om de ting, du skal være opmærksom på, når du køber nye vinduer – download købsguiden her

Find desuden flere spændende emner i menuen, som giver dig et overblik over dine muligheder, og hvis du vil holde dig opdateret med gode råd til dit vindueskøb.