Sådan gør du

Står du og skal bruge nye vinduer til dit hus, er det vigtigt, at du kender dine muligheder for at nå godt i mål med projektet. Det gælder uanset om du skal have skiftet et enkelt vindue, vinduer i hele huset eller når du bygger nyt. Hos os bliver du klædt godt på til at træffe de beslutninger, som passer til dine behov.

Sådan gør du, når du skal købe vinduer hos VELFAC

Vi vil gerne gøre dit vindueskøb så nemt og overskueligt som muligt. Derfor har vi samlet et overblik over hele rejsen fra start til slut i vores trin-for-trin guide.

På den måde er du sikker på, at du får taget alle overvejelserne med i betragtning. Mulighederne er mange, når du kommer til det punkt, hvor du skal til at bestille vinduerne. Hvad du vælger kommer an på, hvad der gør dig mest tryg, og vi vil gerne sørge for, at du er godt klædt på til at træffe den beslutning, der er rigtig for dig.

Du behøver ikke have tjek på det hele – det har vi

Detaljerne gør forskellen, og for at sikre, at du kommer hele vejen rundt, har vi lavet en række tjeklister til dig. Du får på en nem og overskuelig måde en håndsrækning til, hvad du skal tale med tømreren om, og hvordan I afstemmer forventninger inden projektet påbegyndes.

Hent tjeklisterne til dit vinduesprojekt her

Professionelt håndværk sikrer et godt resultat – vælg en specialist

For at det færdige resultat bliver lige som du ønsker, er det vigtigt, at dine nye vinduer og døre bliver monteret professionelt og med en høj standard.

Derfor har vi et tæt samarbejde med en lang række selvstændige tømrermestre, som ved, hvad de taler om, og som er specialister inden for vinduesområdet. Vi har faktisk uddannet og trænet dem, så de altid er klædt på med den nyeste viden og praktiske erfaring med netop vores vinduer.

Læs mere om, hvad du får, når du vælger en VELFAC VinduesMester til opgaven

Kom godt i gang og lad os hjælpe dig.