Det koster nye vinduer - tænk økonomien helt igennem

Prisen på et nyt vindue er mere og andet end blot den prislap, der står på selve vinduet. Det er ofte en stor investering, så du skal være sikker på, at du har taget alt med i betragtning for at få et nøjagtigt overblik over økonomien i dit projekt.

Men hvad koster nye vinduer så? Vi har samlet en række priseksempler, som viser prisen på udvalgte vinduer og døre i konkrete projekter. Så kan du måske finde noget, der svarer til dit eget hus og dine ønsker til nye vinduer.

Se priseksempler

Få et uforpligtende prisoverslag

Er du nået skridtet videre, og ved du allerede, hvor mange vinduer, du skal have, og hvilken størrelse, de skal være? Så bliver det endnu nemmere for dig at få et overblik. Med et uforpligtende prisoverslag fra os, får du en mere nøjagtig pris på dine nye vinduer og døre. Du indtaster blot størrelse, antal og type af vindue, og så beregner vi et prisoverslag til dig, som du modtager inden for 24 timer på hverdage.

Klik her og få et prisoverslag

Bemærk, prisoverslaget er vejledende og uden montage.

Har du tænkt på det hele?

Husk, at der også er andre ting, der har indflydelse på den samlede totalomkostning i forhold til din vinduesudskiftning. Dine nye vinduer kan være med til, at nedbringe din varmeregning, og du kan spare både tid, penge og kræfter på vedligeholdelsen. Alt sammen noget, som kan have betydning.

Prøv vores energiberegner og se, hvor meget du kan spare på varmeregningen

Vi har også samlet nogle tips til, hvad du skal være opmærksom på og hvordan du sammenligner forskellige tilbud. På den måde er du hjulpet godt på vej til at vurdere, hvilket tilbud, der er bedst til dig, så du træffer den rigtige beslutning.

Hent tjeklisten - Sådan sammenligner du dine tilbud