Vinduesudstilling i Rødovre

I VELFAC udstillingen i Rødovre kan du opleve et bredt udvalg af vinduer, døre og tilbehør. Rådgiverne hjælper dig godt igennem dit vinduesprojekt fra de indledende tanker, til efter montering, så du kommer trygt i mål.

VELFAC vinduesudstilling i Rødovre

I vores udstilling i Rødovre kan du opleve en stor udstilling med mange varianter af vinduer og døre, så du kan blive bedre klædt på til dit vinduesprojekt.

 

 

Covid-19 information
Senest opdateret 24. november

Vi følger de seneste retningslinjer fra sundhedsmyndighederne i forbindelse med det stigende smittetryk. Derfor skal alle besøgende på vores adresser nu vise gyldigt Coronapas. Vinduesudstillingerne i Horsens og Rødovre er fortsat åbne for besøg, men vi opfordrer til at man booker tid i forvejen. Der er også mulighed for online rådgivning.

VELFAC følger i øvrigt regeringens anvisninger og bakker alle tiltag op mod spredning af COVID-19.

 

Åbningstider Rødovre
Mandag - torsdag kl. 11.00 - 18.00
Fredag kl. 11.00 - 16.00
Lørdag Kl. 10.00 - 14.00
OBS: Ons. 23. feb kl. 15.00 - 18.00
Adresse
VELFAC VinduesHuset
Islevdalvej 98
2610 Rødovre

Find vej til udstillingen: Se kort


Når du booker mødet, kan du samtidig indsende materiale om dit projekt, så rådgiveren har mulighed for at være bedre forberedt.

Du er altid velkommen i udstillingen i åbningstiden, selvom du ikke har booket et møde. Det kan dog være en fordel at booke på forhånd, så du slipper for eventuel ventetid.


Lørdagsåbent

Vi holder åbent i udstillingen lørdage kl. 10.00 - 14.00.

OBS: Du opfordres til at booke tid for at undgå ventetid. Vi opretholder god afstand i udstillingen af hensyn til Covid-19.

8. januar | Første lørdagsåbent i 2022

Vi byder velkommen til vinduesudstillingen, hvor du kan få uforpligtende rådgivning af En lokal VinduesMester, der er uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med montage og service af døre og vinduer.

Tag gerne tegninger eller fotos med af dit projekt og få håndværkerens input til energi, funktion og materialer - samt selvfølgelig til montagen.

VELFAC konsulenterne i udstillingen står også klar til at rådgive dig om dit vinduesprojekt.

15. Januar | Lørdagsåbent

Opdateres...

Booking af rådgiver skal ske senest kl. 14.00 dagen før den ønskede dato.

Du kan med fordel indsende materiale om dit projekt inden mødet, så rådgiveren kan være bedst muligt forberedt.