Vinduesudstilling i Rødovre

I VELFAC udstillingen i Rødovre kan du opleve et bredt udvalg af vinduer, døre og tilbehør. Rådgiverne hjælper dig godt igennem dit vinduesprojekt fra de indledende tanker, til efter montering, så du kommer trygt i mål.

VELFAC vinduesudstilling i Rødovre

Covid-19 information

Opdateret 15. juni

Vores udstillinger i Rødovre og Horsens er åbne for besøgende. Vi anbefaler stadig, at du bestiller tid til dit besøg i udstillingerne, så vi kan holde god afstand.

Book tid til rådgivning i udstillingerne her

Vi holder også gerne et virtuelt møde med dig, hvor du kan få rådgivning og komme med rundt i udstillingen online. Book et virtuelt rådgivningsmøde her

I vores udstilling i Rødovre kan du opleve en stor udstilling med mange varianter af vinduer og døre, så du kan blive bedre klædt på til dit vinduesprojekt.

 

Åbningstider Rødovre
Mandag - torsdag kl. 11.00 - 18.00
Fredag kl. 11.00 - 16.00
Lørdag Kl. 10.00 - 14.00
Lukket ons. 29. september
Adresse
VELFAC VinduesHuset
Islevdalvej 98
2610 Rødovre

Find vej til udstillingen: Se kort


Når du booker mødet, kan du samtidig indsende materiale om dit projekt, så rådgiveren har mulighed for at være bedre forberedt.

Du er altid velkommen i udstillingen i åbningstiden, selvom du ikke har booket et møde. Det kan dog være en fordel at booke på forhånd, så du slipper for eventuel ventetid.


Lørdagsåbent

Vi holder åbent i udstillingen lørdage kl. 10.00 - 14.00.

OBS: Du opfordres til at booke tid. Vi har kun plads til få hold af gangen for at overholde Covid19-retningslinjerne.

4. september | Lukket

11. september | Kom til lørdagsåbent med VinduesMester

...og få uforpligtende rådgivning af Bjarne fra Vestegnens Vinduer A/S, som er uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med montage og service af døre og vinduer.
Tag gerne tegninger eller fotos med af dit projekt og få håndværkerens input til energi, funktion og materialer - samt selvfølgelig til montagen.

VELFAC konsulenterne står klar til at give dig professionel rådgivning, så du kommer trygt i mål med den rigtige løsning til din bolig. Vi kan også vejlede om bygningspuljen og håndværkerfradrag.

Book gerne tid til rådgivning, så du slipper for at stå i kø.

18. september | Lørdagsåbent med VinduesMester

Kom ind i den flotte vinduesudstilling og få uforpligtende rådgivning af Jesper fra Sydkystens Vinduer ApS. Jesper er uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med montage og service af døre og vinduer.

Tag gerne tegninger eller fotos med af dit projekt og få håndværkerens input til energi, funktion og materialer - samt selvfølgelig til montagen.

VELFAC konsulenterne i udstillingen står også klar til at rådgive dig om dit vinduesprojekt. Book gerne tid til rådgivning, så du slipper for at stå i kø.

25. September | Lørdagsåbent

Står du foran en om- eller tilbygning til dit hus og har du brug for input, idéer og rådgivning?
Tag en kop kaffe og oplev de mange vinduesløsninger og valgmuligheder i udstillingen.

VELFAC konsulenterne står klar til at give dig professionel rådgivning, så du kommer trygt i mål med den rigtige løsning til din bolig.
Medbring gerne tegninger eller fotos af din bolig, som udgangspunkt for vejledningen.

Du opfordres til at at booke tid til rådgivning. Vi har nemlig begrænset antal besøgende pga. Corona.

2. oktober | Lørdagsåbent

Opdateres...

Booking af rådgiver skal ske senest kl. 14.00 dagen før den ønskede dato.

Du kan med fordel indsende materiale om dit projekt inden mødet, så rådgiveren kan være bedst muligt forberedt.