Oplev VELFAC I vores udstillinger - online

Vores udstillinger er igen åbne for fysisk besøg, men hvis du er mere tryg ved at sidde hjemme eller bor langt væk, kan du stadig få professionel rådgivning og oplevelsen af VELFAC produkterne. Book et online besøg i vores udstilling og kom med rådgiveren rundt, mens I taler om dit vinduesprojekt.

Kunder rådgives om vinduer og døre af VELFAC-medarbejder

Hvordan foregår et online-møde?

Før online-mødet:
Du bliver kontaktet for at bekræfte tidspunkt og aftale hvordan, vi nemmest "kobler op". Det kan fx være via Microsoft Teams eller FaceTime.

Vi vender også kort dit projekt, og du har mulighed for at sende billeder eller tegninger til os på forhånd, så vi kan forberede os bedst muligt.

Sådan foregår mødet: 
Vi gennemgår først dit projekt og eventuelle billeder / tegninger.

Herefter vil konsulenten via kamera vise dig relevante vinduer, døre osv. i udstillingen, så du får et bedre grundlag for at vælge den rigtige løsning.

Book dit rådgivningsmøde i udstillingen

I bookingformularen nedenfor kan du se ledige tider og indtaste relevante oplysninger. Du får en bekræftelse på mail umiddelbart efter bookingen er gennemført. 
Booking skal foretages 24 timer før tidspunkt for mødet.

Hvis det ikke er muligt at vælge den ønskede dato, er der ingen ledige tider. Kontakt os gerne for at høre, om vi kan hjælpe alligevel.