Vinduesudstilling i Horsens

I VELFAC udstillingen i Horsens kan du opleve et bredt udvalg af vinduer, døre og tilbehør. Rådgiverne hjælper dig godt igennem dit vinduesprojekt fra de indledende tanker, så du kommer trygt i mål.

VELFAC vinduesudstilling i Horsens

Information

Vi holder stadig åbent i vores udstillinger i Horsens og Rødovre, men selvfølgelig under henvisning til at alle skal følge regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

For at passe godt på dig og vores ansatte har vi taget følgende forholdsregler:

  • Vi giver ikke hånd og holder god afstand (der er håndsprit til rådighed)
  • Medbringer du billeder af din bolig på mobilen, vil du blive bedt om at vise os det på en tv-skærm, så vi ikke kommer for tæt på hinanden
  • Viser du symptomer på sygdom, kan vi desværre ikke tilbyde rådgivning
  • Der bliver højst lukket seks personer ind af gangen

Vi anbefaler, du booker tid hos rådgiverne, så du undgår ventetid.

Udstillingen i Ringkøbing er lukket.

 
 
Åbningstider Horsens
Mandag - torsdag kl. 10.00 - 16.00
Fredag kl. 10.00 - 15.00
Lørdag Se datoer
Adresse
VELFAC VinduesHuset
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens

Du er altid velkommen i udstillingen i åbningstiden, selvom du ikke har booket et møde. Det kan dog være en fordel at booke på forhånd, så du slipper for eventuel ventetid.

Booking af rådgiver skal ske senest kl. 14.00 dagen før den ønskede mødedato.

Når du booker mødet, kan du samtidig indsende materiale om dit projekt, så rådgiveren har mulighed for at være bedre forberedt.

 

Lørdagsåbent

Vi holder lørdagsåbent i udstillingen følgende lørdage kl. 10.00 - 14.00.

VIGTIGT: Om lørdagen anbefaler vi, at du booker tid til rådgivning, da der ikke er så meget bemanding i udstillingen. Undgå ventetid og book tid idag.

4. april | Lørdagsåbent med VinduesMester

Kom ind i udstillingen og få uforpligtende rådgivning af  Johnny fra JA Vinduer, som er uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med montage og service af døre og vinduer.
Tag gerne tegninger eller fotos med af dit projekt og få Johnnys input til energi, funktion og materialer - samt selvfølgelig til montagen.

VELFAC konsulenten i udstillingen står også klar til at rådgive dig om dit vinduesprojekt. Book gerne tid til rådgivning, så du slipper for at stå i kø

9. maj | Få håndværkerens input
 

Denne lørdag kan du møde VinduesMester Anders fra VinduesBasen i udstillingen. Du kan få uforpligtende rådgivning fra Anders, som har stor erfaring med montage og service af døre og vinduer og er uddannet i VELFAC produkter.

Hvis du tager tegninger eller fotos med af dit projekt kan håndværkeren give dig input til energi, funktion og materialer - samt selvfølgelig til montagen.

VELFAC konsulenten i udstillingen står også klar til at rådgive dig om dit vinduesprojekt. Book gerne tid til rådgivning, så du slipper for at stå i kø.

6. juni | Lørdagsåben

Opdateres...

Booking af rådgiver skal ske senest kl. 14.00 dagen før den ønskede dato.

Du kan med fordel indsende materiale om dit projekt inden mødet, så rådgiveren kan være bedst muligt forberedt.