Vinduesudstilling i Horsens

I VELFAC udstillingen i Horsens kan du opleve et bredt udvalg af vinduer, døre og tilbehør. Rådgiverne hjælper dig godt igennem dit vinduesprojekt fra de indledende tanker, så du kommer trygt i mål.

VELFAC vinduesudstilling i Horsens

Covid-19 information

Opdateret 27. oktober

Vi holder åbent i vores udstillinger i Horsens og Rødovre, men selvfølgelig under hensyntagen til regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende COVID-19.

I Rødovre kan vi håndtere 3 hold af gangen (6 pers.) og i Horsens kun 1 hold. Vi anbefaler derfor, du booker tid hos rådgiverne, så du undgår ventetid.

Desuden er mundbind påkrævet ved besøg i udstillingen.

 
 
Åbningstider Horsens
Mandag - torsdag kl. 10.00 - 16.00
Fredag kl. 10.00 - 15.00
Lørdag i ulige uger kl. 10.00 - 14.00
OBS: Mand. 7/12 Kl. 10.00 - 13.00
Adresse
VELFAC VinduesHuset
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens

Du er velkommen i udstillingen i åbningstiden, selvom du ikke har booket et møde. På grund af Covid-19, er det dog en fordel at booke på forhånd, så du slipper for eventuel ventetid.

Booking af rådgiver skal ske senest kl. 14.00 dagen før den ønskede mødedato.

Når du booker mødet, kan du samtidig indsende materiale om dit projekt, så rådgiveren har mulighed for at være bedre forberedt.

 

Lørdagsåbent i udstillingen

Kom ind til en god snak om dit vinduesprojekt om lørdagen, når du har tid.
Vi har kun plads til et hold af gangen for at kunne overholde Covid19-retningslinjerne.

VIGTIGT: Om lørdagen anbefaler vi, at du booker tid til rådgivning, da der ikke er så meget bemanding i udstillingen. Undgå ventetid og book tid idag.

7. november | Kom til lørdagsåbent med VinduesMester

...og få uforpligtende rådgivning af din lokale VinduesMester Anders fra Vinduesbasen, som er uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med montage og service af døre og vinduer.
Tag gerne tegninger eller fotos med af dit projekt og få håndværkerens input til energi, funktion og materialer - samt selvfølgelig til montagen.

VELFAC konsulenterne i udstillingen står også klar til at rådgive dig om dit vinduesprojekt.

Book gerne tid til rådgivning, så du slipper for at stå i kø - vi har begrænset antal besøgende i udstillingen på grund af Corona.

21. november | Lørdagsåbent

Kom og mød din lokale VinduesMester fra JA Vinduer. De står klar til at rådgive dig hele vejen rundt om dit vinduesprojekt og har meget stor erfaring med VELFAC vinduer og døre.

Det er en god idé at tage tegninger eller fotos med af dit projekt og få håndværkerens input til energi, funktion og materialer - samt selvfølgelig til montagen.

Da vi har begrænset antallet af besøgende pga. Corona, opfordrer vi dig til at booke tid til rådgivning.

5. december| Kom til sidste lørdagsåbent i år

...og få uforpligtende rådgivning af din lokale VinduesMester Anders fra Vinduesbasen, som er uddannet i VELFAC produkter og har stor erfaring med montage og service af døre og vinduer.
Tag gerne tegninger eller fotos med af dit projekt og få håndværkerens input til energi, funktion og materialer - samt selvfølgelig til montagen.

VELFAC konsulenterne i udstillingen står også klar til at rådgive dig om dit vinduesprojekt. Book gerne tid til rådgivning, så du slipper for at stå i kø.

Booking af rådgiver skal ske senest kl. 14.00 dagen før den ønskede dato.

Du kan med fordel indsende materiale om dit projekt inden mødet, så rådgiveren kan være bedst muligt forberedt.