Oplevelsen af VELFAC i vores udstilling

Kom ind i vores udstilling i Horsens og Rødovre og oplev VELFAC vinduer og døre. Du kan se, røre, åbne og lukke vinduerne og får professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rigtige valg til din bolig og dine behov.

Information

Vi holder stadig åbent i vores udstillinger i Horsens og Rødovre, men selvfølgelig under henvisning til at alle skal følge regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

For at passe godt på dig og vores ansatte har vi taget følgende forholdsregler:

  • Vi giver ikke hånd og holder god afstand (der er håndsprit til rådighed)
  • Medbringer du billeder af din bolig på mobilen, vil du blive bedt om at vise os det på en tv-skærm, så vi ikke kommer for tæt på hinanden
  • Viser du symptomer på sygdom, kan vi desværre ikke tilbyde rådgivning
  • Der bliver højst lukket seks personer ind af gangen

Vi anbefaler, du booker tid hos rådgiverne, så du undgår ventetid.

Udstillingen i Ringkøbing er lukket.

Hvad er forskellen egentlig på en terrassedør og en skydedør? Hvad betyder det for din bolig, om et vindue åbner indad eller udad? Det og meget mere får du svar på, når du besøger en af vores udstillinger. Når du kender alle mulighederne, er du ikke langt fra en løsning, der passer præcis til dit hus.

I vores udstillinger fordelt over hele landet kan du se og prøve vinduer og døre i alle vores serier i samråd med vores faguddannede konsulenter. Så får du en vinduesløsning, der passer til lige netop dit behov. Vi har i øvrigt rigtig gode åbningstider.


 

Oplevelsen af VELFAC

Se farveprøver, forskellige ruder og en masse forskelligt tilbehør i form af låse, greb m.v. Du kan høre mere om indbrudssikring, automatisk opluk og ventilation. Du får oplevelsen af et VELFAC vindue og kan sammenligne produkterne under kyndig vejledning.

Du er altid velkommen i udstillingen i åbningstiden, også selvom du ikke har booket et møde. Se her hvad Gorm fik ud af sit besøg i vores udstilling:

VIDEO: Gorm fortæller her om sit besøg i VELFAC Horsens udstillingen, om behovet for udskiftning af hans 30 år gamle vinduer og ikke mindst om arkitektens rådgivning vedrørende det arkitektoniske tilsnit, farvevalg m.m.