Oplevelsen af VELFAC i vores udstilling

Kom ind i vores udstilling i Horsens og Rødovre og oplev VELFAC vinduer og døre. Du kan se, røre, åbne og lukke vinduerne og får professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rigtige valg til din bolig og dine behov.

 

Covid-19 information
Senest opdateret 24. november

Vi følger de seneste retningslinjer fra sundhedsmyndighederne i forbindelse med det stigende smittetryk. Derfor skal alle besøgende på vores adresser nu vise gyldigt Coronapas. Vinduesudstillingerne i Horsens og Rødovre er fortsat åbne for besøg, men vi opfordrer til at man booker tid i forvejen. Der er også mulighed for online rådgivning.

VELFAC følger i øvrigt regeringens anvisninger og bakker alle tiltag op mod spredning af COVID-19.

Hvad er forskellen egentlig på en terrassedør og en skydedør? Hvad betyder det for din bolig, om et vindue åbner indad eller udad? Det og meget mere får du svar på, når du besøger en af vores udstillinger. Når du kender alle mulighederne, er du ikke langt fra en løsning, der passer præcis til dit hus.

I vores udstillinger fordelt over hele landet kan du se og prøve vinduer og døre i alle vores serier i samråd med vores faguddannede konsulenter. Så får du en vinduesløsning, der passer til lige netop dit behov. Vi har i øvrigt rigtig gode åbningstider.


 

Oplevelsen af VELFAC

Se farveprøver, forskellige ruder og en masse forskelligt tilbehør i form af låse, greb m.v. Du kan høre mere om indbrudssikring, automatisk opluk og ventilation. Du får oplevelsen af et VELFAC vindue og kan sammenligne produkterne under kyndig vejledning.

Du er altid velkommen i udstillingen i åbningstiden, også selvom du ikke har booket et møde. Se her hvad Gorm fik ud af sit besøg i vores udstilling:

VIDEO: Gorm fortæller her om sit besøg i VELFAC Horsens udstillingen, om behovet for udskiftning af hans 30 år gamle vinduer og ikke mindst om rådgivning vedrørende det arkitektoniske tilsnit, farvevalg m.m.