Havedøre

En ny VELFAC havedør giver dig mulighed for, at give dig direkte adgang til din have. Havedøre er ideelle til at åbne boligen op og lukke både lys og luft inden døre.

Havedøre fra VELFAC gør haven let tilgængelig

VELFAC havedøre findes til alle vores vinduesserier og indgår derfor i en naturlig sammenhæng med vinduerne. Du har mulighed for at vælge mellem terassedøre og skydedøre, og du kan med andre ord få en havedør, der lige nøjagtigt passer til dit hus. Dørens design kan ligeledes levere smed en stor frihed inden for design og farver og samtidig får du et produkt i høj kvalitet, som holder længe.

Dine fordele

  • Vi tilbyder havedøre i rent træ eller i træ med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt.
  • Fås med 3-lags, A-mærket rude som standard.
    Læs mere om valg af ruder her 
  • Terrassedørene fås med forskellige typer af greb - fx børnesikring eller lås samt sikringsbeslag og friskluftventil. Dette gælder for både vores enkelte og dobbelte terrassedøre.
  • 10 års garanti på terrassedøre med aluminium udvendigt og 5 års garanti på terrassedøre af rent træ.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke materialer er gode til en havedør?

+

Havedøre fra VELFAC fås enten i rent træ eller i træ med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt. For at få en havedør, der passer til dit hus, stil og behov, kan du vælge mellem terrassedør og skydedør, som i øvrigt findes i alle VELFAC vinduesserier.

Hvad koster en ny havedør?

+

Flere faktorer spiller ind på prisen på en ny havedør. Det afhænger bl.a. af størrelsen. Vi vil gerne tage udgangspunkt i netop din bolig for at kunne være så præcise som mulig.

Du kan tjekke vores priseksempler, som kan give en indikation af prisen. Prøv at se nærmere her. Du er også meget velkommen til at kontakte vores privatrådgivning eller besøge vores udstilling.

Hvad er garantien på nye døre hos VELFAC?

+

Som en solid og veletableret producent giver VELFAC 10 års garanti på terrassedøre med aluminium udvendigt og 5 års garanti på terrassedøre af rent træ.

Se vores garantibetingelser her.