Mulighederne åbner sig med Træ/alu døre

Skal døren være rød, blå eller en helt tredje farve? Vælg en træ/alu dør fra VELFAC til at fuldende udtrykket på dit hus og oplev de mange muligheder, du har for at få lige netop den hoveddør, du ønsker dig.

Træ og alu dør i grøn passer godt til lysebrunt murstenshus

Byd velkommen til dit hjem med en træ/alu dør fra VELFAC. Du får en dør i høj kvalitet med fokus på det helt rette udtryk og som kun kræver minimal vedligeholdelse. Mulighederne er uendelige, når det kommer til både udseende og sammensætning med vinduer. Vælg en dør med eller uden glas og skab dit eget look.

Du kan vælge en hoveddør i glas - også kaldet en rammedør, hvor hovedparten er glas, og hvor rammen er træ/alu. Vælger du til gengæld en pladedør, skal du være opmærksom på, at karmen er i træ/alu og selve dørpladen er i træ. 

Vælg mellem flere end 200 farver på din træ/alu dør

Har du tænkt på, hvad farven på din hoveddør kan gøre ved dit hus?

Måske er du en af dem, der gerne vil have, at alt er farvekoordineret og passer sammen ned til farvekoden på vinduerne, dørene og måske endda også træværket. Så er en træ/alu-dør fra VELFAC lige noget for dig.

Men fortvivl ikke, hvis du hellere vil have en hoveddør, ser skiller sig ud og er med til at give dit hus den særlige det er det heldigvis også for dig, der gerne vil have en hoveddør, som skiller sig ud og er med til at give dit hus den særlige karakter, som passer til dig.

Når du vælger en træ/alu dør til dit hus, har du mulighed for at vælge mellem flere end 200 forskellige RAL-farver, så du får den dør, der passer lige til din smag og som passer til dine vinduer.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder med træ/alu døre. 

Ring på 70 110 200. Vi sidder klar ved telefonen.