Luk lyset ind med en hoveddør med glas

Har du tænkt over, hvor meget lys, der kan komme ind i dit hus gennem entreen? Ofte kan entreen være lidt dunkel og mangle lys. Især i huse af ældre dato. En ny hoveddør med glas kan ændre helt på det.

Hus med VELFAC hoveddør i glas

Vælg en hoveddør med glas og få mulighed for at løfte din entré til et lyst og indbydende sted at byde gæster og familie velkommen.

Sammensæt selv din hoveddør med glas

Mulighederne er nærmest uendelige, når det kommer til sammensætningen af din nye hovedddør med glas. Du kan vælge en variant med og uden sprosser eller en variant, hvor det nederste af døren er en fyldningsdør og det øverste er glas. Som sagt, er det stort set kun fantasien, der sætter grænser.

Vælger du desuden en hoveddør med glas i træ/alu, skal du heller ikke bekymre dig om at skulle male døren. Den kræver nemlig kun minimal vedligeholdelse. Og som en ekstra bonus, kan du vælge mellem flere end 200 RAL-farver, så du er sikker på at få en hoveddør, som passer til resten af huset og vinduerne. Eller som måske endda skiller sig helt ud. Valget er dit.

Besøg vores udstilling og få inspiration og rådgivning

Husk, at du altid kan få masser af gode råd og se eksempler på dine nye vinduer og døre i vores udstillinger. Vi står klar til at hjælpe dig, så du får lige det, du har brug for. Du finder adresser og åbningstider på vores udstillinger her.