Vinduer på tilbud – få et godt tilbud fra VELFAC

Vinduer på tilbud – få et godt tilbud fra VELFAC

VELFAC har vinduer til enhver bolig. Se vores udvalg af vinduer og er kontakt os for et godt tilbud.

Nye vinduer er en stor beslutning og skal holde i mange år. Med oprindeligt vinduer i træ er der meget vedligeholdelse. Når du vælger træ/alu vinduer fra VELFAC, slipper du for at male og får samtidig energirigtige og holdbare vinduer, der er testet i forhold til indbrud, vind og vejr. Det betyder vinduer, der kan svare sig i længden.

 

 

Med vinduer fra VELFAC får du vinduer i høj kvalitet og i et holdbart dansk design, som er velegnet til både ombygning, tilbygning og nybyggeri. Vores vinduer og døre er gennemtestede og lever op til de højeste krav på markedet. Du får samtidig professionel rådgivning, så du er sikker på at vælge den bedste løsning til din bolig. Du får vinduer for livet.

 

 

Vi skræddersyr vinduerne, så de passer til din bolig og dine behov, og vores VELFAC VinduesMestre sørger for, at du får en professionel opmåling og montage, så du blot kan læne dig tilbage og nyde dine nye vinduer.

 

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Find de rigtige vinduer til din bolig

Du får oftest det bedste resultat ved at holde dig tro mod stilen i din bolig. Start med at se på, hvilke vinduer, der sidder i huset i forvejen og sammenlign med andre huse, der minder om dit.

Udvalgte boligtyper

Parcelhuset
Sommerhuset
Murermestervillaen
Nybyg
Patriciervillaen
Funkis
Bungalowen

Gå på opdagelse i VELFAC vinduesserier

Vores produktserier dækker alle behov og spænder fra det klassiske vindue med sprosser til det enkle og mere moderne vindue med stramme linjer.

Alle VELFAC produktserier

VELFAC 200

Det originale designvindue med smalle rammer i træ/alu, der klæder den moderne bolig og giver et løft til den mere traditionelle bolig.

VELFAC Classic

Autentisk design både til den klassiske bolig samt nybyg med toner af nostalgi. Fås både som træ/alu og rent træ.

VELFAC Ribo

Enkelt og traditionelt vindue til både nybyg og renovering. Det har en smuk finish og en god isoleringsevne.

VELFAC Edge

Slankt og robust B-mærket vindue med 2-lags glas, som i dag opfylder lovkravene til sommerhuse og uopvarmede rum.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Når du ved hvor mange vinduer, du skal have, og hvilken størrelse, de skal være, kan du hurtigt få en indikation af prisen.

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.