image

Ny yderdør giver boligen nyt udtryk

Få en skræddersyet yderdør, så den passer til dig og din bolig.

En ny yderdør kan give din bolig et helt nyt udtryk. Du får mulighed for at få en dør, som er lavet på mål, og du kan vælge den farve og stil, der passer lige nøjagtig til resten af din bolig. Kombineret med VELFAC vinduer får du en god sammenhæng og et design, der holder i mange år.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC yderdøre

 

Nye yderdøre på mål - enten med eller uden glas

Du kan vælge mellem yderdøre med træ eller aluminium på ydersiden og også med glas, så døren passer perfekt til resten af huset. Du får desuden en sikker yderdør med kraftige beslag, der er indbrudstestet, så du kan føle dig tryg i dit hjem.

 

Vi skræddersyr yderdøren, så den passer til dig og dine behov. Du kan vælge mellem den traditionelle yderdør – en pladedør, eller du kan vælge en rammedør, hvor du med glas kan sikre både mere lys indenfor og et bedre udsyn udad. Det giver en stor frihed og sikkerhed for at vælge rigtigt, når du vil forny din bolig.

 

Hos VELFAC hjælper vi dig, så du træffer det helt rigtige valg. Kom ind i vores udstilling i Horsens eller Rødovre og se, rør og oplev din nye yderdør, inden du beslutter dig.

 

 

 

image

Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

image

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

image

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.