Ny yderdør giver boligen nyt udtryk

Ny yderdør giver boligen nyt udtryk

Få en skræddersyet yderdør, så den passer til dig og din bolig.

En ny yderdør kan give din bolig et helt nyt udtryk. Du får mulighed for at få en dør, som er lavet på mål, og du kan vælge den farve og stil, der passer lige nøjagtig til resten af din bolig. Kombineret med VELFAC vinduer får du en god sammenhæng og et design, der holder i mange år.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC yderdøre

 

Nye yderdøre på mål - enten med eller uden glas

Du kan vælge mellem yderdøre med træ eller aluminium på ydersiden og også med glas, så døren passer perfekt til resten af huset. Du får desuden en sikker yderdør med kraftige beslag, der er indbrudstestet, så du kan føle dig tryg i dit hjem.

 

Vi skræddersyr yderdøren, så den passer til dig og dine behov. Du kan vælge mellem den traditionelle yderdør – en pladedør, eller du kan vælge en rammedør, hvor du med glas kan sikre både mere lys indenfor og et bedre udsyn udad. Det giver en stor frihed og sikkerhed for at vælge rigtigt, når du vil forny din bolig.

 

Hos VELFAC hjælper vi dig, så du træffer det helt rigtige valg. Kom ind i vores udstilling i Horsens eller Rødovre og se, rør og oplev din nye yderdør, inden du beslutter dig.

 

 

 

Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

 

Find dine nye yderdør hos VELFAC

 

En yderdør kan opfylde mange funktioner i din bolig. Det kan være alt fra en terrassedør til en bryggersdør eller en ny hoveddør. Yderdøre findes i flere forskellige modeller og typer, så du kan vælge den rette yderdør, der passer perfekt til din bolig.

 

Er din yderdør hoveddøren er den det første, som dine gæster møder, og den er med til at give din bolig karakter. Det er her, du byder gæster velkommen og inviterer dem ind. Vi har udvalgt en række populære løsninger, som kan inspirere dit valg. Begræns ikke dig selv – næsten alt er muligt hos os – uanset hvilken farve eller andre specifikke designpræferencer som du kan være interesseret i.

 

Det er vigtigt, at din hoveddør og andre yderdøre matcher stilen i din bolig. Det er derfor værd at bruge lidt ekstra tid på at vælge din boligs yderdøre, så du kan finde en flot yderdør, der passer perfekt til dit hus.

 

Hos VELFAC kan du vælge mellem flere forskellige typer yderdøre til din bolig. Du kan læse mere om de enkelte varianter herunder.

 

 

Mange flotte farver til din yderdør

 

Den farve, du vælger, skal komplementere de andre farver, der findes på resten af husets stil. Overvej at skabe et sammenhængende farvedynamik, og brug en farve, der også findes i andre dele af huset – såsom døre, udhæng, karme, garage eller lignende. Farven skal også gerne komplementere både tag og facade.

 

Du har også mange designmuligheder at vælge imellem til farverne til den indvendige vinduesramme. Ved at vælge en bestemt farve kan du opnå en unik effekt, som du måske ikke oplever med for eksempel en traditionel hvid vinduesramme. Selv den lille stribe af mellemrum mellem glasruderne kan gøre en forskel for det overordnede udseende af dit hus indefra og udefra - her kan du vælge mellem sort, grå og hvid.

Yderdøre i alle stilarter

Pladedøre

Din hoveddør bidrager til det overordnede udseende af din bolig. Det er et afgørende element, som både skal matche huset selv og de vinduer, du har. Når du vælger en pladedør, får du en traditionel dør til entréen i din bolig, der også er moderne i sit udseende og overflade.

 

Pladedøren kan sammen med et sidepanel give privatliv fra forbigående og også lukke naturligt lys ind udefra gennem det faste vinduespanel. Du kan også vælge at få en glasudskæring i selve pladedøren. Dette kan være den bedste mulighed, hvis der ikke er plads nok til et vinduespanel ved siden af døren.

Yderdøre med glas

Vælg en hoveddør med glas for at lyse din entré op og gøre den til et indbydende sted at byde familie og venner velkommen. Mulighederne er uendelige, når det kommer til at vælge den rette glasdør til din bolig. Du kan vælge en dør med eller uden sprosser eller en dør med et felt eller flere af glas og et felt eller fylding af træ.

 

Vælger du en hoveddør med glas i træ/alu, skal du heller ikke bekymre dig om at male døren. Det kræver meget lidt vedligeholdelse. Derudover kan du vælge mellem mere end 200 RAL-farver for at sikre, at døren matcher resten af huset og vinduerne. Eller måske vil du have en dør, der skiller sig ud fra resten. Det er helt op til dig.

Fyldningsdøre

Hos VELFAC har du mulighed for døre med eller uden glas – vi skræddersyer dem til dine specifikke ønsker og behov og tilpasser dem, så de passer til din bolig. Uanset om du ønsker en dør i en bestemt farve eller stil, så laver vi den til dig.

 

Kombineret med VELFAC vinduer opnår du et sammenhængende udtryk, der holder i mange år. Dette giver dig ro i sindet og frihed til at vælge, hvad der er det rigtige for dig, når du skal renovere din bolig.

 

Du kan vælge mellem fyldningsdør med yderramme af træ eller aluminium, og du har også mulighed for at tilføje glas. Dette gør, at døren passer perfekt til æstetikken i resten af din bolig. Du modtager også en dør, der er udstyret med robuste, pålidelige beslag, der har bestået vores indbrudstest – så du kan føle dig tryg i dit eget hjem.

 

Design din egen yderdør

Kun fantasien sætter grænser, når du skal vælge en yderdør til din bolig. Og hos VELFAC kan du sætte dit eget præg på den yderdør, der skal byde velkommen til din bolig. Se et udvalg af dine muligheder og brug dem til at hente inspiration til at få netop den yderdør, du drømmer om.

 

Du kan også komme forbi én af vores udstillinger og se et udvalg af vores yderdøre og få kompetent hjælp af en VELFAC privatrådgiver. Find din nærmeste VELFAC udstilling her.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.


Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.