Mulighederne åbner sig med træ/alu døre

Mulighederne åbner sig med træ/alu døre

Skal døren være rød, blå eller en helt tredje farve? Vælg en træ/alu dør fra VELFAC til at fuldende udtrykket på din bolig og oplev de mange muligheder, du har for at få lige netop den hoveddør, du ønsker dig.Byd velkommen til dit hjem med en træ/alu dør fra VELFAC. Du får en dør i høj kvalitet med fokus på det helt rette udtryk, og som kun kræver minimal vedligeholdelse. Mulighederne er uendelige, når det kommer til både udseende og sammensætning med vinduer. Vælg en dør med eller uden glas og skab dit eget look.

 

Du kan vælge en hoveddør i glas - også kaldet en rammedør, hvor hovedparten er glas, og hvor rammen er træ/alu. Vælger du til gengæld en pladedør, skal du være opmærksom på, at karmen er i træ/alu, og selve dørpladen er i træ.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC træ/alu døre

 

Vælg mellem mere end 200 farver på din træ/alu dør

Har du tænkt på, hvad farven på din hoveddør kan gøre ved dit hus?

 

Måske er du en af dem, der gerne vil have, at alt er farvekoordineret og passer sammen ned til farvekoden på vinduerne, dørene og måske endda også træværket. Så er en træ/alu-dør fra VELFAC lige noget for dig.

 

Men fortvivl ikke, hvis du hellere vil have en hoveddør, der skiller sig ud og er med til at give dit hus den særlige karakter og kant, som passer til din bolig.

 

Når du vælger en træ/alu hoveddør til dit hus, har du mulighed for at vælge mellem flere end 200 forskellige RAL-farver, så du får den dør, der passer lige til din smag, og som passer til dine vinduer.

 

 

Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

 

 

breaker

 

 

Få inspiration til en ny facadedør i træ/alu

 

Facadedøre er den flotte indgang til dit hjem, hvor du blandt andet byder dine gæster velkommen. Og det stiller naturligvis krav til både kvaliteten og designet. Facadedøre findes i forskellige materialer, men facadedøre i træ og aluminium er de mest almindelige.

 

I mange tilfælde er en facadedør i træ/alu et godt valg, der kan tilpasses både personlige præferencer og husets arkitektur. Med en facadedør i træ/alu kan du kombinere det bedste af to verdener. Valget afhænger naturligvis af dine personlige præferencer og din boligs arkitektur. Du kan selvfølgelig også vælge facadedøre i rent træ, som passer til vores vinduesserier VELFAC Ribo og VELFAC Classic i rent træ.

Oplev vores forskellige facadedøre i træ/alu

 

Hos VELFAC tilbyder vi forskellige typer facadedøre i træ/alu, der egner sig til både klassiske, traditionelle og moderne boliger, herunder:

 

  • Pladedøre: Pladedøre er en fantastisk måde at forbedre udseendet af dit hjems entré på. Disse døre kan kombineres med et sideparti for at lukke mere dagslys ind og samtidig sørge for privatliv. Med en pladedør er karmen lavet i træ/alu, og dørpladen er i træ.

  • Fyldingsdøre: Du kan vælge fyldingsdøre med træ eller aluminium udvendigt og med glas, så døren passer perfekt til resten af stilen i din bolig. Du får tilmed en dør med tunge beslag, der er indbrudstestet, så du kan føle dig tryg derhjemme.

  • Hoveddøre med glas: Når det kommer til at vælge din nye hoveddør med glas, er mulighederne mange. Du kan vælge en model med eller uden sprosser, eller en model hvor den nederste del af døren har en fylding og den øverste del er af glas. Og med en hoveddør med glas i træ/alu, skal du ikke bekymre dig om at male døren - den kræver nemlig kun minimal vedligeholdelse.

Op til 10 års garanti

 

Vores vinduer og døre vil forblive flotte og fungere korrekt i mange år - det garanterer vi. Vi udfører omfattende test og udvikling, så vi kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer, terrasse- og skydedøre samt facadedøre med glas og 5 års garanti på trævinduer, terrassedøre og pladedøre af alle typer.

Få professionel rådgivning

 

Det kan være svært at vide præcis, hvad du skal overveje og planlægge, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor er vi her med professionel rådgivning og sparring. Kontakt os eller endnu bedre, kom bare forbi vores showroom, hvor du kan se, røre og opleve vinduerne, før du træffer en beslutning. Du kan også booke et rådgivningsmøde her.