Mulighederne åbner sig med træ/alu døre

Mulighederne åbner sig med træ/alu døre

Skal døren være rød, blå eller en helt tredje farve? Vælg en træ/alu dør fra VELFAC til at fuldende udtrykket på din bolig og oplev de mange muligheder, du har for at få lige netop den hoveddør, du ønsker dig.



Byd velkommen til dit hjem med en træ/alu dør fra VELFAC. Du får en dør i høj kvalitet med fokus på det helt rette udtryk, og som kun kræver minimal vedligeholdelse. Mulighederne er uendelige, når det kommer til både udseende og sammensætning med vinduer. Vælg en dør med eller uden glas og skab dit eget look.

 

Du kan vælge en hoveddør i glas - også kaldet en rammedør, hvor hovedparten er glas, og hvor rammen er træ/alu. Vælger du til gengæld en pladedør, skal du være opmærksom på, at karmen er i træ/alu, og selve dørpladen er i træ.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC træ/alu døre

 

Vælg mellem mere end 200 farver på din træ/alu dør

Har du tænkt på, hvad farven på din hoveddør kan gøre ved dit hus?

 

Måske er du en af dem, der gerne vil have, at alt er farvekoordineret og passer sammen ned til farvekoden på vinduerne, dørene og måske endda også træværket. Så er en træ/alu-dør fra VELFAC lige noget for dig.

 

Men fortvivl ikke, hvis du hellere vil have en hoveddør, der skiller sig ud og er med til at give dit hus den særlige karakter og kant, som passer til din bolig.

 

Når du vælger en træ/alu hoveddør til dit hus, har du mulighed for at vælge mellem flere end 200 forskellige RAL-farver, så du får den dør, der passer lige til din smag, og som passer til dine vinduer.

 

 

Sammensæt selv din egen hoveddør

Mulighederne er mange. Derfor har vi lavet en oversigt til inspiration. Kontakt os for at få lige den facadedør, du drømmer om til din bolig.

 

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

Gå på opdagelse i vores galleri

Lad dig inspirere af hvordan andre har bygget om, til eller nyt med VELFAC vinduer og døre.

 

Hvad koster nye døre?

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Vi kan hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

 

Få professionel hjælp inden du køber

Du har mulighed for at hente masser af råd og professionel vejledning hos os. Et vindue er nemlig ikke bare et vindue.

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.