image

Havedøre

En ny VELFAC havedør giver dig mulighed for direkte adgang til din have og terrasse. Havedøre er ideelle til at åbne boligen op og lukke både lys og frisk luft inden døre.

VELFAC havedøre findes i alle vores vinduesserier og indgår derfor i en naturlig sammenhæng med vinduerne. Du har mulighed for at vælge mellem terrassedøre og skydedøre. Du kan med andre ord få en havedør, der passer lige nøjagtigt til din bolig. Dørens design kan ligeledes leveres med en stor frihed inden for design og farver, og samtidig får du en havedør i høj kvalitet, som holder længe.

 

 

Se eksempler på boliger med VELFAC havedøre

 

Dine fordele

  • Vores havedøre består udelukkende af træ eller i træ med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt.
  • Fås med 3-lags, A-mærket rude som standard. Læs mere om valg af ruder her.
  • Dørene fås med forskellige typer af greb - fx børnesikring eller lås samt sikringsbeslag og friskluftventil. 
  • 10 års garanti på terrassedøre med aluminium udvendigt og 5 års garanti på terrassedøre af rent træ.

 

Se ofte stillede spørgsmål

 

Hvilke materialer er gode til en havedør?

Havedøre fra VELFAC fås enten i rent træ eller i træ med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt. For at få en havedør, der passer til dit hus, stil og behov, kan du vælge mellem terrassedør og skydedør, som i øvrigt findes i alle VELFAC vinduesserier.

Hvad koster en ny havedør?

Flere faktorer spiller ind på prisen på en ny havedør. Det afhænger bl.a. af størrelsen. Vi vil gerne tage udgangspunkt i netop din bolig for at kunne være så præcise som mulig.

Du kan tjekke vores priseksempler, som kan give en indikation af prisen. Se nærmere her. Du er også meget velkommen til at kontakte vores privatrådgivning eller besøge vores udstilling.

Hvad er garantien på nye døre hos VELFAC?

Som en solid og veletableret producent giver VELFAC 10 års garanti på terrassedøre med aluminium udvendigt og 5 års garanti på terrassedøre af rent træ.

Se vores garantibetingelser her.

Se vores udvalg under terrassedøre

Vi har valgt at vise vores udvalg af havedøre under kategorien terrassedøre. Her har vi terrassedøre til alle boligtyper og helt sikkert også én, der passer til dig og din have.

Enkelt- eller dobbeltdør?

image
Terrassedør

Med en terrassedør kan du lukke op til haven og terrassen og i højere grad bringe udelivet og naturen tættere inden for.

image
Dobbelt terrassedør

Med dobbeltfløjet terrassedør får du dobbelt så meget dagslys og frisk luft som med en almindelige terrassedør.

Få inspiration til dit valg

Det er en god ide at samle lidt inspiration til dit valg af vinduer og døre. På den måde bliver du hurtigt klar over dine præferencer.
image

70 siders inspiration til dit valg af vinduer og døre

Vores store inspirationskatalog Vinduer for livet er din guide til et bedre hjem med nye vinduer og døre. Start her når du overvejer nye vinduer eller døre.

 

image

Besøg en VELFAC udstilling

Vinduer og døre skal mærkes, åbnes og lukkes. Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning og vejledning, så du træffer det helt rette valg til din bolig.

 

Hvad koster nye terrassedøre?

Inden du kommer for langt i dine overvejelser, kan det være rart med en indikation af prisen.
image

Få et uforpligtende prisoverslag

Få et prisoverslag i 4 nemme trin. Vælg boligtype og de vinduer eller døre, du skal bruge. Så sender vi overslaget inden for 24 timer og kontakter dig, så du kan komme videre.