Få en langt smidigere DGNB-proces

Undgå at bruge unødig tid på indhentning af dokumentation, når du projekterer DGNB-byggeri. Vi har samlet en dokumentationspakke, som letter både dit og DGNB-auditorens arbejde betragteligt.

Rådgivningshjul med fokus på DGNB

DGNB-certificeringsordningen stiller høje krav til dokumentationen af dine byggematerialer, og er både tidskrævende og kan være besværligt, hvis du selv skal skaffe al relevant information.

Derfor har vi i samarbejde med Rambøll udarbejdet en hel dokumentationspakke for vores VELFAC 200 ENERGY vindue, så du har al relevant dokumentation lige ved hånden og dermed også en mere smidig DGNB-proces med mindre risiko for forsinkelser. 

Læs mere om VELFAC i DGNB-certificeret byggeri

Vi udfylder dokumentationen for dig

For at gøre det så nemt for dig som muligt, laver vi alle de nødvendige beregninger og gennemgår dem med dig, så du er godt klædt på. Det minimerer risikoen for, at der mangler vigtige oplysninger, som kan skabe unødvendige forsinkelser i processen frem mod en DGNB-certificering.

Dette bidrager til at skabe klarhed fra starten af dit projekt, og du slipper for selv at skulle samle de enkelte informationer.  

Du finder vores DGNB-værktøj her

Hvilke kriterier er relevante?

Ved udelukkende at holde fokus på de kriterier, der er relevante for vinduerne, får du et nemmere overblik - også ved en præ-certificering.Vi kan på den måde også hjælpe dig til hurtigere at få lavet en sagsspecifik livscyklusvurdering på baggrund af data om mængden af glas, aluminium og træ i vindues- og dørløsningerne. Vores tilgang er, at det skal være så nemt som muligt at bygge bæredygtigt - derfor vil vi gerne bidrage positivt til dialogen.

360 graders rådgivning letter processen

Har du konkrete spørgsmål til bæredygtigheden af vores vinduer eller andet i hele processen, er du altid velkommen til at kontakte os for sparring og mere information om, hvordan vi kan rådgive dig bedst muligt.

Pierre

Marie

Akustikrådgiver

piem@VELFAC.dk

6025 1682

John Christian

Asmussen

Projektsalgsdirektør

jca@VELFAC.dk

5085 3130