Lad arkitektur og design gå hånd i hånd

Opnå det facadeudtryk, du ønsker og overhold samtidig alle krav uden uforudsete overraskelser. Vi hjælper dig i mål med dine ønsker ud fra projektets forudsætninger.

Rådgivningshjul med fokus på Arkitektur & Design

Hvilken vinduestype har du brug for i dit projekt? Har du specifikke ønsker til fx materialevalg, karmtykkelser, profilfarverne eller placering af sprosser? Og er der krav om, at vinduerne skal bidrage til støjreduktion eller andre særlige forhold, som du skal tage højde for? Spørgsmålene kan være mange, og vi hjælper dig gerne med svarene.

Klarhed hele vejen igennem

Det skaber et smidigere og mere enkelt byggesagsforløb for dig, når vi sammen får tænkt vinduesdesignet ind i helheden så tidligt som muligt. Derfor er det vigtigt at få afklaret en masse spørgsmål allerede i idéfasen på dit projekt. Det sikrer, at alle relevante forhold, der har indflydelse på det endelige vinduesdesign og det ønskede udtryk er taget højde for inden løsningen er leveret og monteret. Vi sparrer med dig om blandt andet:

  • Åbnefunktioner og sammenstillinger
  • Ventilation og dagslysforhold
  • Støjreduktion og lydventiler
  • Valg af farve og overfladebehandling
  • Dagslysforhold

Du har masser af muligheder for at vælge den rigtige vinduesserie - få overblikket her

Brug vores ekspertise

Du har altid mulighed for at sparre med os. Vi rådgiver dig gennem hele processen, så du er sikker på, at komme omkring alle emner, der har med vinduerne at gøre.