Hent brochurer og materialer til dig

Find viden, inspiration og knowhow i vores brochurer, vejledninger og kataloger.

image

Tømrerkatalog - viden ved hånden

Vi har samlet alt, du kan få brug for at vide om vores produkter i et nemt og overskueligt VELFAC tømrerkatalog. Tag det med i bilen og brug det som opslagværk eller hent det ned på din PC, mobil eller Ipad.

 

image

Arkitektkatalog

Få masser af inspiration og tekniske detaljer i det 130 sider store VELFAC arkitektkatalog.

 

Bemærk: Kataloget er senest opdateret i juni 2019 og kan indeholde ikke opdaterede informationer.
 
image

Brugervejledning

Her finder du gode råd om alt fra vedligeholdelse og justering til dagligt brug af vinduer og døre. Ved at overholde de få anvisninger, som vi giver ud fra vores mangeårige erfaring, vil vinduer og døre holde sig smukke og funktionsdygtige år efter år.

 

image

VinduesMester tjekliste - vis kunden din grundighed

Tjeklisten til den færdige opgave er dit redskab til at huske alle detaljer og samtidig vise kunden, at alt er taget vare på.

Download tjeklisten så du altid har den ved hånden. 

 

image

Montagevejledning

Find nyttig information om indbygning af VELFAC vinduer og døre. Trin-for-trin vejledning i af- og genmontering af rammer, justering af elementer og glasudskiftning.

 

image

Guide til brug af VELFAC logo

VELFAC logoet er kendt af mange. Som VinduesMester må du anvende det til din egen markedsføring, men der er retningslinjer. 

Download guiden, så du bruger logoet på den rigtige måde. 

 

image

Ordreseddel

Notér alt hvad vi skal vide om din forespørgsel og send den til os på mail - så får du hurtigt et tilbud. Du kan hente ordresedlen som skrivbar pdf, pdf du selv kan printe eller bestille en blok.