Skab balance i indeklimaet og energiregnskabet

Hvordan påvirker de mange energi- og indeklimamæssige krav i dit projekt vinduerne? Få sparring og rådgivning hos os – det sparer dig tid gennem hele projektet og sikrer, at du opnår den optimale løsning fra starten.

Rådgivningshjul med fokus på Energi & Indeklima

Uanset om du projekterer nybyg eller arbejder på en renovering, så har de energi- og indeklimamæssige forhold stor indflydelse på vinduesvalget. Det er derfor af stor betydning, at du tænker disse faktorer ind i designfasen.

Facadens åbninger er afgørende

Facadens udformning og funktioner er nogle af de vigtigste parametre for en bygnings indeklima og energiforbrug. Det er facadens åbninger, der skal sikre bygningen tilstrækkeligt dagslys og give adgang til udsyn fra bygningens rum, samtidig med at den skal kunne beskytte mod udefrakommende støj, overophedning, blænding og uønsket indblik. Valget af vinduer og døre har derfor stor betydning for bygningens indeklima-performance, både det faktiske/målbare og det oplevede/subjektive.

Fra specifikke U-værdier til bygningens overordnede performance

Med rådgivning om alle relevante forhold er du sikker på at få de rette løsninger fra starten. Vi hjælper dig med viden og rådgivning om, hvordan de gældende krav har indvirkning på dine designmuligheder.

Vi kan hjælpe dig med disse og mange andre spørgsmål:

  • Hvordan forbedres bygningens performance med forskellige rudeopbygninger og glastyper?
  • Hvilke rammekonstruktioner og profiler vil være optimale i forhold til at indfri energikravene og ønskerne til facadeudtryk inden for det givne budget?
  • Er der brug for integrerede ventilationsløsninger eller solglas i vinduerne for at sikre et godt indeklima?

Glas er ikke bare glas

Det er i høj grad rudens egenskaber og funktioner, der er vigtige forudsætninger for et tilfredsstillende indeklima. Du har derigennem uendeligt mange muligheder for at påvirke din indeklimaperformance. Du kan ikke optimere på alle faktorer i den samme rude, men de forskellige ruders egenskaber giver til gengæld mulighed for at tilpasse de enkelte vinduer præcis til de forhold, som de skal honorere.

Se de mange kombinationsmuligheder

 

Rådgivning hele vejen rundt om projektet

Med VELFAC 360 graders rådgivning kommer du hele vejen rundt om projektet og får klar og præcis indsigt i alle dine muligheder. Vi hjælper dig til at finde den rigtige løsning fra starten.

Kontakt os for mere information om hvordan vi kan rådgive dig bedst muligt.