Få helt styr på indbygning - vi hjælper dig

Kom forsinkelser og fejl i forkøbet fra starten: Med rådgivning, der kommer 360 grader rundt, bliver du godt klædt på i forhold til bl.a. indbygningsdetaljer. Det sikrer dig det optimale udgangspunkt for en effektiv montageproces.

Rådgivningshjul med fokus på Indbygning

Hvordan sikrer du den optimale indbygning af dine vinduer og minimerer risikoen for forsinkelser og fejl på byggepladsen? Og hvilke muligheder har du for samtidig at opnå en elegant finish med skarpe sammenstillinger og uden synlige skruer, borehuller eller fuger? 

Tænk indbygning ind i projektet fra starten

Vi kan allerede i designfasen  hjælpe dig med at tænke indbygningen af vinduesløsningen ind, så du kommer på forkant og undgår uhensigtsmæssigheder i projektet undervejs.

Læs fx her, hvordan vores rådgivning og løsninger bidrager til den effektive byggeproces i en af Danmarkshistoriens største renoveringssager – Stadionkvarteret i Glostrup.

Stadionkvarteret i Glostrup

Med snittegninger af specifikke indbygningsdetaljer får du nemmere og hurtigere overblik over dine muligheder. Du kan også sparre med os om placering og valg af fuge, så du både opnår det udtryk, du ønsker, og så de udførende får nemmere ved at montere vinduerne korrekt.

Vi rådgiver blandt andet om de tilpasningsmuligheder, du har for at opnå en tilbagetrukket fuge i din specifikke vinduesløsning, eksempelvis via projekttilpassede profiler. En anden mulighed er skjulte karmskruer, der sikrer, at elementet også har en flot finish set indefra.  

Hent også vores indbygningstegninger her

Hvilke montagemuligheder har du?

Derudover står vi til rådighed med viden og erfaring om befæstigelsesmuligheder og fastgørelse, der bidrager yderligere til en flot finish og effektiv montageproces. På den måde får du fra starten et godt overblik over, hvad det fx betyder for dit projekt, hvis du bruger skjulte montagebeslag eller i stedet vælger at få vinduerne monteret direkte gennem karmen i det bærende murværk.

Vi kan desuden hjælpe dig med montagevejledninger, der præcist angiver, hvordan montagen skal tilrettelægges, så der opnås et korrekt resultat, og processen forløber uden forsinkelser. Du kan også frit hente vores montagevejledninger til VELFAC vinduer og døre her.

Vi hjælper dig hele vejen

Ring til os og lad os aftale et møde. Så kan vi give dig et bedre billede af, hvad vi kan bidrage med af sparring til netop dit projekt. Husk, vi kommer gerne forbi.

 

For specifikke detaljer vedrørende korrekt indbygning, se VELFAC montagevejledninger her