Detaljer, der gør en forskel

Når du vælger VELFAC får du en skræddersyet løsning, hvor vi tilpasser produkterne til dine projektbehov. På den måde er du sikker på en professionel og holdbar løsning, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Mange muligheder for tilpasning og tilbehør til vinduer

180 graders hængsel

+

Ved anvendelse af terrassedøre på altan/terrasseløsninger med begrænset plads vil der ofte være et ønske om at dørrammer ikke begrænser brugen af frirummet. I disse tilfælde vil VELFAC kunne tilbyde 180 graders beslag med udlæg, der muliggør fuldt oplukkelige dørrammer med anslag mod sidevægge.

Ruder med reduceret gennemsyn

+

Hvor der er ønske om at undgå indkig, kan VELFAC tilbyde ruder med reduceret gennemsyn. De oftest anvendte typer kaldes satin, pacific, cotswold ,carré og mat lamineret.

Ventilation

+

For at imødekomme bygningsreglementets krav til naturlig ventilation, vil VELFAC kunne tilbyde friskluftventiler indbygget i karm. Ventiler vil være indbygget i karmen og kan aktiveres efter ønske.

Naturlig ventilation kan også opnås ved hjælp af indbyggede Window Master motorer i VELFAC 200. Man kan herved gøre det muligt at opbygge et automatisk styresystem der sikrer et korrekt indeklima. Elektroniske vinduesåbnere kan endvidere gøre det nemt og sikkert at betjene vanskeligt tilgængelige vinduer.

Sikring af åben ramme

+

Langt de fleste opluksfunktioner vil som standard være forsynet med friktionsbremse og slutblik med mulighed for ventilationsstilling. Ønskes der yderligere sikring/fastholdelse af gående rammer vil VELFAC kunne tilbyde at montere PN-sikring, stormkrog, stormjern og skjulte børnesikringsbeslag.

Pudsefunktion

+

For øget komfort og minimering af driftsomkostninger vil det ofte være en fordel at sikre, at vindueselementerne kan rengøres indefra. VELFAC kan tilbyde forskellige opluksfunktioner med integreret pudsefunktion.Afhængig af størrelse og vægt vil den oplukkelige ramme kunne tilbydes som sidestyret, vendevindue eller indadgående side/bundhængt.

Grebsfunktion

+

Afhængig af det valgte vinduessystem vil der være en række muligheder for valg af grebsintegrerede funktioner:

  • Greb med børnesikring
  • Greb med nøgle (”kuffertlås” og oval cylinder til systemlås.)
  • Gennemgående greb med mulighed for udvendig aflåsning
  • Øget grebstykkelse, for lettere betjening af grebet (For plejeboliger/ældrecentre)

Magnetkontakt

+

Magnetkontakter kan anvendes i forbindelse med alarmanlæg eller hvor der ønskes en registrering af evt. åbne vinduer i bygningen. VELFAC kan tilbyde disse kontakter indbygget i karmen og dermed en skjult skalsikring af bygningen. Type: Aritec DC 121.
Bruges primært i for bindelse med AIA alarmer og CTS temperaturstyring