VELFAC bidrager til DGNB-certificeret byggeri


Som mønstervirksomhed er det en del af vores værdier og naturligt for VELFAC at arbejde med bæredygtighed, indeklima og menneskers velvære. Vi arbejder økonomiske, sociale og miljømæssige hensyn ind i vores processer, og vores kvalitetsbegreb er helhedsorienteret til gavn for investorer, brugere og miljøet. Hos VELFAC handler kvalitet om æstetik, teknik, funktion og miljø.

Vores viden, erfaring og indsigt bruger vi til at rådgive om valget af vinduer og døre til et byggeri. Med den rette rådgivning er det nemmere at tænke bæredygtigt allerede tidligt i byggeriets faser. VELFAC vejleder om bæredygtighed og retter fokus mod de områder, du skal være opmærksom på for at bygge bæredygtigt og eksempelvis opnå en DGNB-certificering.

Download dokumentationsmateriale

Hent VELFAC DGNB-dokumentation 2020

Til certificeringen af dit næste DGNB-byggeprojekt finder du her vores DGNB-materiale med de kriterier, der er relevante for VELFAC produktserierne, og som lever op til de nye DGNB-kriterier og krav for 2020.

Hent VELFAC DGNB-dokumentationspakke 2020

Her henter du nemt produktdokumentation og certifikater gældende for hver enkelt produktserie.

Hent VELFAC DGNB-dokumentation 2016


Hvad siger eksperterne?

Vi har spurgt 3 eksperter om deres syn på bæredygtigt byggeri og arbejdet med DGNB-certificering:

”Som DGNB auditor er det værdifuldt, at VELFAC har samlet den relevante dokumentation til en DGNB certificering. Det er især prisværdigt, at flere af informationerne foreligger som standard i forbindelse med tilbudsafgivning og ordrebekræftelsen. Herved sikres, at DGNB auditor og entreprenøren sparer tid i forbindelse med certificeringsprocessen.” 
Hanne Tine Ring Hansen, Bæredygtighedsingeniør, Søren Jensen Rådgivende ingeniørfirma A/S 

"Med fokus rettet mod cirkulær bæredygtighed og design for adskillelse er VELFAC en relevant samarbejdspartner. Nemt tilgængelig dokumentation og en proaktiv tilgang til emnet er med til at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark.”  
Kasper Guldager Jensen, Arkitekt og direktør hos GXN

"I DGNB kobler vi de oprindelige tanker fra Brundtland-rapporten, der ligger til grund for begrebet bæredygtighed, til konkrete og handlingsorienterede parametre. Dermed gør DGNB bæredygtighed målbart og anvendeligt i praksis.”  
Mette Qvist, Direktør hos Green Building Council Denmark

 En del af noget større

VELFAC er en del af VKR Holding A/S, der gennem VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN hvert år bidrager til almen- og samfundsnyttige samt bæredygtige aktiviteter i ind- og udland. VELUX FONDEN støttede blandt andet i 2012-2016 et projekt mellem NCC og Rudersdal Kommune. Projektet omhandlede adfærdsændringer med det mål at opnå en årlig besparelse på 20% på 12 skoler i kommunen. Efter de første 3 år var energibesparelsen 27%.

Læs om projektet her: http://veluxfoundations.dk/da/skoler-saetter-baeredygtig-kurs

Som de øvrige firmaer i VKR Gruppen har også VELFAC til formål at bringe dagslys, frisk luft og bedre miljø ind i menneskers hverdag. Her kan du se nogle af de bæredygtige aktiviteter, som VELFAC er involveret i: https://velfac.dk/Om-VELFAC-vinduer/CSR/CSR-aktiviteter/.