Vi gør BIM & Bips enklere for dig

Bliv bedre rustet til 3D-projektering med vores 360 graders rådgivning, der sikrer, at du fra starten får de rette objekter med præcist de egenskaber, du skal bruge – herunder vores nye Revit-objekter i light-udgave.

Rådgivningshjul med fokus på BIM & Bips

Bruger du BIM-objekter i dit arbejde, er det naturligvis afgørende, at du har de objekter og data til rådighed, der bedst harmonerer med din måde at arbejde på. Det gør, at du ikke skal bruge unødig tid på at skaffe de rette informationer og dermed kommer du hurtigere videre i processen.

Få nye Revit-objekter i light-udgave

Med vores nye Revit-objekter i light-udgave opnår du fuld fleksibilitet og kan blandt andet se information om karmdimensioner, hvilket gør det lettere for dig at tænke bygbarhed, design, lysindfald osv. ind fra starten.

For at gøre din hverdag endnu nemmere tilbyder vi sparring og nem adgang til de BIM-objekter og udbudsbeskrivelser i bips-format, du skal bruge. På den måde er vi med til at sikre, at dit projekt og udbudsmaterialet indfrier alle krav til fx energi, bæredygtighed, funktioner og design.

Vi kan også hjælpe dig med opdatering af dit eget bibliotek, så du er sikker på, at du altid har de nyeste og mest opdaterede objekter til rådighed. Er du fx BIM-manager og har brug for de nyeste Revit-familier til din database, så kan du bare kontakte os og få tilsendt præcis de objekter, du har brug for. Det er nemt.

Større designfrihed med Revit Familier 

Revit BIM udsnit

De nye VELFAC Revit Familier giver dig stor designfrihed kombineret med, at filernes størrelse understøtter arbejdsprocessen i Revit.

De fleste VELFAC produkter findes som Revit Familier, og du får masser af valgmuligheder, for eksempel:

  • Åbnefunktioner
  • Karmdybder
  • Sprosser
  • Ikoner for redningsåbning

VELFAC BIM objekter bygger på simpelt opbyggede Revit Familier (3D) med fleksible indstillinger og med en tilhørende Detail component detaljefil (2D). Husk derfor altid at downloade begge filer.

Du kan også frit downloade VELFAC 3D BIM-objekter her 

Få højere kvalitet i udbudsmaterialet

Tag os også med på råd, når du laver udbudsmateriale. Så hjælper vi med at sørge for, at alle relevante informationer og data er med. Du får på den måde sikkerhed for, at alle relevante krav og særlige hensyn til fx indbygning, funktionalitet, energi, indeklima og bæredygtighed bliver indfriet.

Vi tilbyder udførlige udbudsbeskrivelser i standard bips format for alle VELFAC produktsystemer.

Du finder alle vores udbudsbeskrivelser her

360 graders rådgivning letter processen

Uanset dit behov i forhold til 3D-projektering står vi altid klar til at hjælpe dig med rådgivning om de løsninger, der bedst matcher de behov, du har – og sikrer maksimal fleksibilitet for dig. 

Har du konkrete spørgsmål til vores vinduer eller dele af processen, er du altid velkommen til at kontakte os for sparring og mere information om, hvordan vi kan rådgive dig bedst muligt.