Professionel rådgivning til hele opgaven

Hos VELFAC får du rådgivning til hele dit projekt. Vi hjælper dig godt på vej allerede i planlægningsfasen, så du får en helhedsløsning, der tilgodeser design, funktion og energi i store og små projekter.

Rådgivningshjul med emner om rådgivningDer er mange faktorer, der spiller ind, når du skal løse en vinduesopgave. Ønsker og behov er forskellige fra opgave til opgave. Derfor er det vigtigt, at du får den helt rette rådgivning allerede ved planlægning af projektet. Ved at tænke alle aspekter ind fra starten, får du den optimale løsning ud fra de forudsætninger, der ligger i projektet.

Hos VELFAC er vi eksperter inden for vinduer, og den ekspertviden vil vi gerne dele med dig, så du nemmere og hurtigere kommer godt i mål og undgår uforudsete udfordringer.

Rådgivning fra A til Z

Vi rådgiver og sparrer med dig om alt fra lovkrav til lyd, når det angår vinduer. Sammen kommer vi hele vejen rundt, og det gælder uanset, om det er en lille eller en stor opgave. Du er altid sikker på professionel rådgivning, tilpassede løsninger og korrekt dokumentation.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi kan rådgive dig og bidrage med konkret viden inden for relevante områder, der lægger sig op ad vinduer i forhold til blandt andet bæredygtighed, indeklima og energi.

Aftal et møde med os allerede i dag

Lad os mødes og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig - uanset, hvor i processen, du befinder dig. Jo før vi bliver involveret i dine projekter, desto bedre kan vi hjælpe dig og gøre din hverdag nemmere og mere effektiv.