Nyhedsbreve

Egne nyhedsbreve sendt på e-mail

VELFAC udsender e-mails med nyheder til hhv. professionelle og private 1-2 gange om måneden. Ved events eller information om særlige situationer, kan der forekomme flere udsendelser. Formålet med vores e-mails er at formidle produktinformation samt at give viden og inspiration om emner, der ikke blot handler om vinduer, men om bolig og byggeri i andre sammenhænge. 

 

 

Afmelding
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve fra VELFAC. Dette gør du ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af et af de nyhedsbreve, du har modtaget fra os. 

 
I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan og hvor længe, vi opbevarer dine oplysninger.
 
 
 

Eksterne nyhedsbreve

 

Affliatekampagner
VELFAC benytter affiliate marketing, hvilket betyder, at VELFAC betaler en eller flere affiliate partnere en provision for de kontakter, der skabes via annoncørens nyhedsbreve, facebooksider eller andre online kanaler.

 

VELFAC samarbejder med de største affiliateudbydere på markedet, hvilket betyder udsendelse via rigtigt mange nyhedsbreve hver dag. 

 

VELFAC stiller høje krav til affiliatepartnere og deres tilknyttede medier omkring troværdighed i nyhedsbreve med VELFAC budskaber samt overholdelse af persondataloven.

 

Sådan afmelder du dig
Skulle du mod dit ønske opleve at modtage nyhedbreve fra et af disse affiliatebureauers tilknyttede medier, har du flere muligheder for at afmelde dig.

 

Du kan altid afmelde dig via afmeldingslinket, der typisk er placeret nederst i den mail, du har modtaget.

 

Skulle dette mod forventning ikke løse probleme,t kan du altid videresende den mail, du har modtaget til affiliate@velfac.dk.Det er vigtigt, at du sender hele mailen inklusive links og ikke kun et skærmbillede af mailen.