VELFAC PERSONDATAPOLITIK

Kunde får rådgivning af arkitekt i VELFAC udstilling

 

1 INTRODUKTION

VELFAC A/S
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens
CVR. 24347214

(herefter benævnt VELFAC) er ansvarlig for at indsamle, behandle og opbevare din persondata.

2 HVILKEN PERSONDATA INDSAMLER VI

VELFAC A/S indsamler IP-adresse, navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt de oplysninger i form af tekst, billeder og svar på spørgsmål som du måtte give os via formularer eller til ansatte i VELFAC salg omkring dit projekt (herefter benævnt persondata eller data).
I tilfælde af reklamation, indsamles information omkring produktnumre på dine eksisterende vinduer.

3 FORMÅLET MED AT INDSAMLE PERSONDATA

3.1 Markedsføringsmateriale

3.1.1 Tilladelse og nyhedsbreve:
Vi benytter din persondata til at sende nyhedsbreve, vise dig blognotifikationer og sende dig informationer om VELFAC via andre kommunikationskanaler efter forudgående accept fra dig. Formålet hermed er at rådgive og inspirere dig med tips, rådgivning og invitation til aktuelle events.

3.1.2 Kataloger, guides og brochurer:
Når du giver os din persondata i forbindelse med download af kataloger, guides og brochurer, benytter vi din persondata til at fremsende det ønskede materiale på e-mail samt at registrere din eventuelle e-mailadresse-samtykke i vores nyhedsbrev database.

Når du afgiver din persondata i forbindelse med ønske om at få fremsendt fysiske kataloger eller markedsføringsmaterialer med almindelig post, benytter vi din persondata til at fremsende og sikre, at det ønskede materiale sendes til den rigtige adresse.

3.1.3 Målrettet annoncering
Generelt gælder, at dine data kan anvendes til målrettet annoncering på 3. parts platforme som fx Facebook, LinkedIn eller Google.

3.2 Salgshenvendelser

Ved henvendelse til VELFAC salg via messer, onlineformularer eller telefon vil du forvente at kunne blive kontaktet efterfølgende. Alt efter hvilke persondata du har afgivet vil du kunne forvente at blive kontaktet på mail, telefon, sms, online beskedservices eller pr. almindeligt brev.

Formålet med indsamling af persondata er at kunne:
1) Svare på din henvendelse
2) Vende retur med yderligere information
3) Følge op og afslutte forløbet overfor den person, der henvender sig.

3.3 Evaluering

Generelt for markedsføringsmateriale og salgshenvendelser gælder, at henvendelse fra VELFAC om evaluering af forløbet vil kunne forekomme via e-mail, telefon, sms, online beskedservices eller almindeligt brev, såfremt disse kontaktoplysninger er oplyst.

3.4 Kontaktformularer og e-mailadresser på VELFAC hjemmesider

På VELFAC hjemmesider findes flere kontaktformularer og e-mailadresser. Disse har til formål at give eksisterende og fremtidige kunder mulighed for at komme i dialog med VELFAC.

Svar på disse henvendelser vil ske fra den relevante VELFAC-afdeling.

3.5 Jobansøgninger

Kontaktformular i forbindelse med jobansøgninger har til formål at indsamle ansøgninger systematisk, hvorefter disse videresendes til VELFAC HR, som herefter vil besvare ansøgeren via telefon, brev eller e-mail.

4 HVEM HAR ADGANG TIL DIN PERSONDATA

Relevante medarbejdere fra VELFAC A/S, som har adgang til din persondata med det formål at behandle persondata i overensstemmelse med de ovennævnte formål.

Herudover vil din persondata blive opbevaret af eller overført til tekniske leverandører og 3. parts databehandlere.

Databehandlerne er underlagt de samme vilkår og betingelser, som beskrevet i denne politik.

5. OPBEVARING OG SLETNING AF PERSONDATA

VELFAC A/S opbevarer din persondata på følgende måder:

5.1 Markedsføring

Efter afmelding fra modtagelse af markedsføringsmateriale vil du med øjeblikkelig virkning stoppe med at modtage nyhedsbreve fra VELFAC. Dine data vil blive slettet senest 180 dage efter din seneste fysiske, telefoniske eller digitale kontakt med VELFAC.

5.2 Salgshenvendelser uden tilbud

Hvis din henvendelse om modtagelse af salgsmateriale endnu ikke er resulteret i et køb, vil dine data blive opbevaret i op til 180 dage efter din seneste fysiske, telefoniske eller digitale kontakt med VELFAC.

5.3 Salgshenvendelser med tilbud

Hvis din henvendelse om modtagelse af salgsmateriale endnu ikke er resulteret i et køb, vil dine data blive opbevaret i op til 730 dage efter din seneste fysiske, telefoniske eller digitale kontakt med VELFAC

5.4 Købende kunder

Resulterer din henvendelse i et køb, opbevares dine data i de købte produkters garantiperiode.

Du kan se de aktuelle garantiperioder på https://velfac.dk/Kundesupport/Garanti/

5.5 Service og tilbehør

Fremsendte henvendelser til VELFAC serviceafdeling via hjemmesideformular eller sendt til en VELFAC e-mailadresse, vil blive opbevaret i op til 730 dage efter din henvendelse er afklaret

5.6 Jobansøgere

Fremsendte ansøgninger via VELFAC hjemmesideformular eller sendt til en VELFAC e-mailadresse vil blive opbevaret i op til 180 dage efter rekrutteringskampagnen.

5.7 Øvrige henvendelser

Ved henvendelse til VELFAC, vil de persondata, du har informeret os blive opbevaret i op til 90 dage efter din henvendelse.

5.8 Evaluering

Når du deltager i evaluering vil dine persondata blive gemt i 365 dage, efter undersøgelsen er afsluttet.

6 ADGANG TIL AT RETTE, ÆNDRE OG SLETTE DIN PERSONDATA

Du har ret til at henvende dig til VELFAC og spørge om adgang til en oversigt over, hvilke kategorier af persondata som VELFAC A/S opbevarer om dig. Du har endvidere ret til at rette, ændre eller kræve persondata slettet. Dog er denne ret genstand for lovmæssige undtagelser. Enhver henvendelse skal rettes til privacypolicy@velfac.com.

7 KLAGEMULIGHED

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

8 SERVERE

Persondata bliver opbevaret på servere, som er placeret i Europa. Leverandører har tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på plads med det formål at sikre din persondata.

9 COOKIES

Du kan læse vores cookiepolitik her
https://velfac.dk/Om-VELFAC-vinduer/privatlivspolitik/cookiepolitik/

10 TILFØJELSER TIL PERSONDATAPOLITIKKEN

VELFAC A/S kan til enhver tid revidere eller opdatere denne politik.
VELFAC A/S opfordrer derfor brugerne til at løbende at læse denne politik.

11 KONTAKT

Enhver henvendelse kan fremsættes til: privacypolicy@velfac.com