Innovation og handlekraft

”En prøve er mere værd end 1.000 ekspertantagelser," sagde Villum Kann Rasmussen, stifter af VKR Gruppen og VELFAC.

Velkommen til Window Village

Tag et kig ind i vores moderne fabrikker, hvor vi designer, tester og producerer VELFAC 200 træ/alu vinduer efter mål.

Her får du indblik i, hvordan bæredygtige råvarer forvandles til en designklassiker, og hvordan vores banebrydende faciliteter sikrer produktivitet, sikkerhed og innovation hos vores dygtige medarbejdere.

 

 

VELFAC er en anerkendt og veletableret virksomhed med over 50 års erfaring med salg af stilrene og unikke vindues- og facadeløsninger i tidssvarende materialer af høj kvalitet. 

Kvalitetsprodukter med fokus på energi- og miljørigtige løsninger
Vi er kendt for kvalitetsprodukter og produktudvikling med fokus på energi- og miljørigtige løsninger. Alle produkter er udviklet til at få størst muligt udbytte af det naturlige dagslys. Funktionalitet og design er i højsæde, både når vi udvikler og sælger vores produkter som professionelt vinduesfirma.

Mange millioner VELFAC vinduer testes dagligt rundt omkring i Europa af hundredtusindvis af brugere.

VELFAC er en international virksomhed med aktiviteter i blandt andet Danmark, Sverige, Tyskland, Irland, England og Polen. Vi udvikler, producerer og markedsfører facadevinduer og -systemer i unikke konstruktioner af træ, aluminium og kompositprofiler, primært til de nordeuropæiske markeder. 

Produktsortimentet består af kvalitetsvinduer og –døre til nybyggeri og renovering af moderne og klassiske byggerier. Produkterne sælges både gennem den lokale tømrer eller tømmerhandel og via entreprenører til større projektbyggerier.

VELFAC indgår i DOVISTA Gruppen, som består af ti førende døre- og vinduesvirksomheder i Europa. DOVISTA er ejet af VKR Holding, der beskæftiger cirka 14.000 medarbejdere i mere end 40 lande.