Værd at vide, når du bor i en boligforening

I et lejlighedsbyggeri er der masser af ting at være opmærksom på, når det kommer til vinduerne. De kan nemlig være med til at reducere støj, sørge for frisk luft og holde ubudne gæster ude.

040A3870_680x350px.jpg

I en boligforening er flere forskellige ting, der gør sig gældende i forhold til at skabe optimale forhold for beboeren. De rette vinduer er med til at sørge foret godt miljø indenfor, og det er derfor vigtigt, at alle overvejelser er taget med i betragtningen, når der er valgt de helt rette vinduer til foreningen. 

Luk støjen ude

Støj fra trafikken kan være generende indenfor og bør så vidt muligt nedbringes. Der er heldigvis mulighed for at afhjælpe problemerne, hvis I skal udskifte vinduerne i din boligforening.

Med professionel rådgivning fra starten er I godt på vej til en løsning med mærkbar virkning.

Undgå uventede gæster

Det er vigtigt at kunne føle sig tryg i sit hjem. Derfor er robuste vinduer og døre af afgørende betydning, så ubudne gæster holdes ude. Det handler om at vælge vinduer og døre med ekstra indbygget sikring, og som dermed gør det sværere for indbrudstyve at få adgang. 

Hos VELFAC tilbyder vi vinduer med en høj grad af indbrudssikring. I VELFAC Ribo er der indbygget en ekstra sikringspakke med forstærkede hængsler og kolver, sikkerhedsslutblik og sikkerhedslimede ruder. Det er med til at øge trygheden for dig og din familie.

Nye vinduer i jeres forening? Book et møde med os

Uanset om I skal have udskiftet vinduerne eller have renoveret hele facaden, kan I med fordel tage os med på sidelinjen. Vi stiller gerne op til møde og præsenterer de muligheder, I får det bedste udbytte af i netop jeres boligforening.

Book et møde med os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer videre.

Har du behov for yderligere information, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 110 200.

Boligforeningsbrochure

Nyttig viden for medlemmer af boligforeninger, offentlige og private ejere af udlejningsejendomme, investorer m.fl., inden vigtige beslutninger om vinduesinvesteringer træffes.