Få vinduer efter special- eller standardmål

Uanset om du skal bruge vinduer i standardmål eller specialmål, har VELFAC en løsning, der passer til dig og dine behov.

Special og standardmål på vinduer fortaget af Velfac

Du har mange muligheder, når du skal du udskifte dine vinduer. Hos VELFAC får du vinduer efter mål. Det betyder, at du får lige nøjagtig det, der passer til dit hus.

Vi har ikke vinduer liggende på lager i standardmål, men alle vinduer og døre bliver lavet efter specialmål, så du er helt sikker på, at de passer til lige nøjagtig din bolig og det, du skal bruge dem til.

Hos VELFAC får du vinduer til alle typer af boliger og som dækker dine behov, ønsker og krav til eksempelvis design, minimal vedligeholdelse og holdbarhed.

Vælg rigtigt
Med VELFAC får du professionel rådgivning, gratis opmåling og montering af håndværkere, der ved, hvad de taler om. VELFAC har en række certificerede VinduesMestre, der er din garanti for, at du får smukke og funktionelle vinduer, skræddersyet efter dine ønsker og behov, og som du bliver glad for i mange år.

Bestil et besøg af en VELFAC VinduesMester og kom godt omkring overvejelserne ved dit vindueskøb. Han rådgiver dig og måler op til dine nye vinduer, og det er også ham, der monterer dem. Det er nemt og enkelt for dig, og du kan bruge tiden på noget andet.