Vinduer efter mål

Trænger din bolig til en udskiftning af vinduer, leverer VELFAC vinduerne, så de passer nøjagtigt til målene i dit hus. Uanset om du skal bruge vinduer i standardmål eller specialmål, har VELFAC en løsning, der passer til dig og dine behov.

Vindue med sort kam sat ind efter præcise mål fra Velfac

Når du skal bruge nye vinduer og døre til din bolig, er det vigtigt, at du får lige det, der passer til de behov, du har. Det gælder uanset, om dine eksisterende vinduer blot skal udskiftes, eller om du skal renovere dit hus og måske lave større vinduespartier.

Skræddersyede løsninger efter mål

Hos VELFAC har du mulighed for at finde lige det, der passer til dig, og vi laver alle vinduer og døre efter mål. Vi arbejder ikke med standardmål og har ikke vinduer og døre liggende på lager. Til gengæld får du en løsning, der er produceret præcis som du ønsker og har brug for.

Vinduer lavet efter mål er med til at gøre din bolig unik og giver dig helt nye valgmuligheder i forhold til det, du gerne vil opnå med dit hus. Både hvad angår design, farver og hvordan vinduerne skal åbne. 

Den rette rådgivning hjælper dig på vej

Det kan være svært at vide lige nøjagtig, hvad du skal tænke på og overveje, når du skal have nye vinduer og døre. Derfor står vi klar med professionel rådgivning og sparring.

Kom eventuelt forbi i vores udstillinger. Her kan du se, røre og opleve vinduerne inden du vælger.

Bestil gratis opmåling

Kontakt os allerede i dag og bestil en gratis opmåling. Vi sender en VinduesMester ud til dig, så du får gratis rådgivning og opmåling til dine nye vinduer.

 

 

Vælg vinduer i specialmål, som passer til dit hus

Du får masser af fordele ved at vælge de vinduer, der passer lige til dine behov og husets stil.

  • Kvalitet
    Med vinduer i specialmål fra VELFAC, er du altid sikker på, at du får vinduer i dansk design i højeste kvalitet
  • Design
    En skræddersyet løsning, der passer til dig og din bolig. Tilmed kan du designe vinduet stort set som du ønsker.
  • Sikkerhed
    Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikring, så det er en risiko, du ikke behøver at bekymre dig om