Trævinduer EFTER MÅL

Vinduer i træ er smukke og er meget anvendt i byggeri fra 60'erne, 70'erne og 80'erne. Med VELFAC Ribo kan du nemt skifte vinduer og bibeholde stilen.

Store traditionelle trævinduer med udsigt til vandet

Når du vælger vinduer i træ fra VELFAC får du masser af fordele med i købet. Det er oplagt at bruge trævinduer i vores produktserie, VELFAC Ribo, som bliver lavet efter mål, hvis du eksempelvis skal have skiftet enkelte vinduer i din bolig fra 60'erne til 80'erne.

Du får smuk finish og vinduer i høj kvalitet trækvalitet. Energimæssigt får du et 3-lags, A-mærket vindue, når du vælger nye VELFAC Ribo vinduer i træ. Du kan også vælge en 2-lags rude til fx fritidshuset. Læs mere om valg af ruder her.
Det bedste er, at vi laver dine trævinduer efter mål, så de med garanti passer til din bolig.

Vinduer i træ - et sikkert valg

Du kan føle dig tryg, når du vælger VELFAC trævinduer. Alle vores vinduer i træ gennemgår et omfattende testprogram, som indebærer test i forhold til vind og vejr, indbrud og holdbarhed.

Du får en sikkerhedspakke med, når du vælger VELFAC Ribo vinduer. Disse vinduer har en stærk konstruktion og blandt andet sikkerhedsslutblik, hærdede hængsler og punktlimede ruder, der er med til at holde ubudne gæster ude. Så kan du føle dig tryg - også når du ikke er hjemme.

Du kan også få VELFAC Ribo som træ/alu vindue med samme udtryk, samme fordele og samme muligheder for at sammensætte den helt rette løsning til dig og din bolig. 

Få gratis rådgivning om dine nye vinduer

Vil du vide mere om VELFAC trævinduer, så ring til os på tlf. 70 110 200. Du kan også få et prisoverslag på dine nye vinduer i træ på bare 24 timer. 

Hent inspiration i vores billedgalleri

Har du allerede trævinduer i dit hus, og er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder dem, får du tips og gode råd i vores vedligeholdelsesguide, '3 trin til at male vinduer'.