Træ eller træ/alu – æstetik eller praktik?

Hos VELFAC kan du vælge mellem træ/aluvinduer og trævinduer, og det er til syvende og sidst et valg, der handler om, hvad du synes er pænt, og hvordan du har det med at vedligeholde vinduer.

Du kan med fordel se på dine eksisterende vinduer, hvis du blot skal udskifte nogle af dem og få nogle, der ligner dem, du har i forvejen. Det traditionelle træ-vindue består af træ på både indersiden og ydersiden, mens træ/alu-vinduet har træ på indersiden og en ramme af aluminium monteret på ydersiden.

Tænk på vedligeholdelsen

Dit valg af vinduer afhænger blandt andet af, hvor meget tid, du vil bruge på vedligeholdelsen. Træ/aluvinduer fra VELFAC kræver kun minimal vedligeholdelse og skal blot holdes rene og smøres et par gange om året. Trævinduer skal derimod males med jævne mellemrum, så det kræver noget ekstra på vedligeholdelsesfronten set over årene.

Vi har skrevet mere om, hvilke overvejelser, der kan være, når du skal vælge træ eller træ/alu. Læs vores artikel her: Sådan vælger du, om du skal have træ eller træ/alu

Se og mærk forskellen inden du vælger

Er du i tvivl, om du skal vælge det ene eller det andet, kan det være en god idé at se dine valgmuligheder i virkeligheden. Når du besøger vores udstillinger, kan du se, røre og prøve de forskellige vinduer. På den måde er du bedre klædt på til at træffe den rigtige beslutning. Vi står naturligvis klar med professionel rådgivning til dig.