Sprossevinduer giver boligen karakter

Understreg den klassiske boligstil med sprossevinduer. Du får designvinduer efter mål med minimal vedligeholdelse. Vinduerne lever op til gældende energikrav uden at gå på kompromis med den autentiske klassiske stil.

Moderne og nyudviklede sprossevinduer giver huset et fint nyt design.

De rette vinduer med sprosser kan give din bolig et helt særligt udtryk. Har du en ældre bolig, hvor de gamle sprossevinduer skal skiftes ud, kan du med fordel vælge VELFAC Classic. På den måde får du vinduer i moderne design, men som bibeholder det håndværksmæssige udtryk.

Masser af fordele uden kompromis
Med VELFAC Classic får du fordelene af aluminium på ydersiden, som kræver minimal vedligeholdelse og varmen og atmosfæren fra det indvendige træ. Vi har kælet for detaljerne, og vinduerne er energioptimerede, så du ikke skal gå på kompromis med hverken energikrav eller stilen på din bolig, når du skal have nye vinduer.

Vinduer fra VELFAC er gennemtestede i forhold til indbrudssikkerhed og vind og vejr, så du altid er sikker på, at du træffer et godt og sikkert valg.

Få inspiration i vores store galleri

Bestil et besøg og få gratis opmåling og rådgivning om dine nye vinduer inden køb, eller kontakt os og hør mere om, hvordan du får den bedste løsning til din bolig.