Specielle vinduestyper

Et vindue er ikke bare et vindue. De fås i mange forskellige udformninger afhængig af, hvor i huset, de skal sidde og hvilke funktioner, de skal udfylde.

Hus med VELFAC faconvinduer

Hos VELFAC laver vi alle vinduer, så de passer til dine behov. Det gælder både i forhold til form og funktion. Det betyder også, at du har uanede muligheder for at give dit hus lige præcis det udtryk, du har lyst til.

Specielle vinduer fuldender udtrykket

Om du har brug for specielle faconvinduer, der er runde eller trekantede, om de skal sidde i kælderen eller på gavlen, har du masser af muligheder med VELFAC. Alle vinduerne er lavet på mål, så de passer lige ind i dine tanker om, hvordan udtrykket på dit hus skal være. 

Har du brug for at finde specielle vinduer, der passer til din boligtype eller byggestilen på dit hus, har vi helt sikkert noget, der passer og kan hjælpe og rådgive dig.

Professionel hjælp letter opgaven

Har du et helt konkret behov netop nu, kan du med fordel bestille en gratis opmåling hos os. Så sender vi en VELFAC VinduesMester ud for at rådgive dig og måle op til dine nye vinduer.

En VELFAC VinduesMester er en selvstændig tømrer, som er særligt uddannet i at montere VELFAC vinduer. Han deltager løbende i træning og er helt opdateret på vores produkter, så han kan give dig den mest professionelle rådgivning hele vejen igennem.

Bestil gratis opmåling