Topstyret vindue

Luk lyset og luften ind i din bolig med et topstyret vindue. Her får du mulighed for at åbne godt op og få et vindue, der passer godt ind i de fleste boliger. Frederik fortæller om fordelene ved et topstyret vindue i videoen herunder.

 

Når du vælger et topstyret vindue, har du mulighed for at få et lidt bredere vindue, da grebet sidder i midten, og du skubber vinduet udad. Det gør også, at du får gode ventilationsmuligheder på grund af den måde, vinduet åbner på.

Med topstyrede vinduer har du desuden mulighed for at have vinduet stående åbent i regnvejr uden, at det regner ind. 

Vælg vinduer efter boligstilen

Uanset, om du går efter den moderne, mere traditionelle eller den klassiske stil, har du masser af muligheder for at vælge et VELFAC vindue, der rammer stilen på din bolig. Mulighederne er mange med vores forskellige typer af vinduer - klik her og se vores forskellige vinduesserier.

Du har også mulighed for at besøge os i vores udstilling eller bestille et besøg hjemme hos dig. Så sender vi en VELFAC VinduesMester, som kommer og rådgiver dig og gratis måler op til dine nye vinduer. En VELFAC VinduesMester er en selvstændig tømrer, der er trænet og uddannet i vores vinduer og døre.