Sidestyrede vinduer letter rengøringen

Bor du i et hus, hvor der er behov for smalle vinduer, kan du med fordel vælge sidestyrede vinduer i højden. Frederik viser i videoen herunder, hvordan du nemt pudser vinduerne indefra, når du vælger sidestyrede vinduer.

 

Vinduer på førstesalen eller lidt oppe i højden kan være svære at pudse, hvis du ikke skal stå og vakle på en stige. Det behøver du ikke tænke på med et sidestyret vindue. Her får du nemlig masser af mulighed for at lukke frisk luft ind og samtidig kunne pudse vinduet indefra. 

Har du sidehængte vinduer i andre dele af huset, passer et sidestyret vindue desuden helt perfekt i udtrykket. De ligner nemlig hinanden til forveksling.

Få råd og vejledning til valget af vinduer

At vælge nye vinduer kan være en stor beslutning, og derfor kan det være godt at rådføre sig med eksperter, så du er sikker på at træffe de helt rigtige valg. 

Bestil en gratis opmåling til dine nye vinduer hos os. Så sender vi en VELFAC VinduesMester forbi. Han måler op og laver et helt uforpligtende tilbud til dig. Så får du ekspertens råd til lige nøjagtig det, der passer til dit hus.

Du kan også komme forbi i Horsens, Rødovre eller Middelfart. Her ligger vores udstillinger, og vi står klar til at vise dig mulighederne og hjælpe dig godt på vej. Du finder adresser og åbningstider her.