Sidehængt vindue

Et sidehængt vindue giver dig mulighed for at få en god åbning selv på smalle steder. Hør Frederik fortælle om, hvilke fordele der er, og hvad du skal være opmærksom på ved sidehængte vinduer.

 

Når du vælger et sidehængt vindue til dit hus får du et vindue, der er hængslet i den ene side. Det gør, at du nemt kan åbne vinduet helt op for god ventilation. Det betyder dog også, at du skal være opmærksom på, hvor bredt vinduet er. Du skal nemt kunne nå ud for at lukke vinduet igen. 

Vælg åbnefunktion efter behov

Hos VELFAC kan du vælge lige netop den åbnefunktion på dine vinduer, som passer til dig og dit hus. Et sidehængt vindue i stueetagen kan være en god idé, men hvis du vil have samme udtryk oppe i højden, kan du med fordel vælge et sidestyret vindue, som også er nemt at pudse.

Er du i tvivl om, hvilke åbnefunktioner, du skal vælge, når du skal have nye vinduer, så kig ind i vores udstilling og prøv dig frem. Vi står klar med professionel rådgivning, så du får lige præcis det, du har behov for. Her får du også mulighed for at se de forskellige typer af vinduer, ligesom du kan vælge mellem vinduer med eller uden sprosser.