børnesikring af vinduer

Tilgængelighed og greb, der er enkle at betjene, er typisk positive ting, vi forbinder med vinduer og døre. Men når man har børn, er det vigtigt at være opmærksom på, at disse ting skal tilpasses, så alle i familien føler sig trygge.

Børnesikring på vinduer fra Velfac skaber tryghed

Måske er der brug for en børnesikring på vinduerne eller anden form for åbningsbegrænser, så de mindste ikke selv kan åbne vinduet og i værste tilfælde falde ud. Eller måske er der behov for lamineret glas, som ikke splintrer, hvis uheldet skulle være ude. Det kan enten være med et ekstra beslag på vinduet eller med et særligt greb, som små fingre ikke kan betjene.

Vi har skrevet om børnesikring af vinduer på vores nyhedsblog. Her får du tips og gode råd. Læs artiklen: Sådan børnesikrer du dine vinduer

Har du brug for at blive klogere på indbrudssikring, kan du læse mere her.

Vil du se, hvilke muligheder, du har for at vælge tilbehør til dine vinduer, finder du her vores forskellige vinduesserier – under hver enkelt serie er der et link til tilbehør.

Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning

Husk, at vi altid står klar til at rådgive dig i vores udstillinger. Du finder adresser og åbningstider her. Så får du lige præcis den løsning, der passer til dig, din familie og dit hus.