En tryg investering

 

Når du investerer i nye vinduer, gælder det om at vælge en løsning, som gør dig tryg. Det handler om fysisk tryghed i form af indbrudssikrede vinduer og døre, der gør det svært for en tyv at bryde ind og om, hvordan du kan skabe optimal tryghed for dig og din familie.

Det handler også om, at få den rette rådgivning af certificerede fagfolk, der kan håndtere hele processen – fra opmåling til færdig montering. Så bliver det nemt og overskueligt.

Læs mere her på siden, eller kontakt VELFAC nu og få gratis besøg og et uforpligtende tilbud på vinduer.

Stop tyven
Med næsten 43.000 indbrud om året i Danmark, er det vigtigt at sikre sig. En af måderne er ved at vælge indbrudssikrede vinduer og døre fra VELFAC.

VELFAC tilbyder forskellige typer gennemtestede vinduer, der er indbrudssikrede på forskellige måder, så du kan føle dig tryg, uanset hvilken løsning, du vælger.

Brug eksperten
VELFAC sælger direkte til professionelle tømrermestre, herunder certificerede VELFAC VinduesMestre. Det betyder, at erfarne eksperter og fagfolk tager sig af dit vindueskøb fra start til slut. Der er ingen besværlige mellemled og du er sikker på at træffe de rigtige valg. 

Vælg rigtigt
Når du vælger VELFAC, får du facadevinduer i høj kvalitet og som historisk set er udviklet af Villum Kann Rasmussen, der også stod bag VELUX. Det giver dig en tryghed for, at du får vinduer i højeste kvalitet med en lang levetid og i originalt dansk design. 

Når du rådfører dig med en VELFAC VinduesMester, får du desuden professionel rådgivning, opmåling og montering.

Gør det nemt
At skifte vinduer er et projekt, der koster tid og penge. Du skal træffe store beslutninger og gøre dig mange overvejelser. Med VELFAC er denne proces effektiv og nem – lige fra opmåling til det færdige resultat.

Sikre vinduer er med til at skabe en tryghed hos familien. Torben Hansen, Sikkerhedskonsulent.