Byd dagslyset indenfor

 

Godt design handler om stilren elegance og høj funktionalitet. Smuk finish, lækre detaljer og praktiske funktioner er en stor del af den samlede oplevelse og tilfredshedsfølelse, når du investerer i nye vinduer fra VELFAC.

Vores vinduer er designet til at give dig en række fordele hver dag og langt ud i fremtiden. F.eks. sikkerhed for holdbarhed uanset vind og vejr, optimal udnyttelse af dagslyset, effektiv ventilation og frisk luft i boligen samt lækre detaljer og automatiske funktioner.

Læs mere her på siden, eller kontakt VELFAC nu og få gratis besøg og et uforpligtende tilbud på vinduer.

Øg sikkerheden
Sikkerhed i hjemmet har stor betydning. Med solide og gennemtestede børnesikringer i dine VELFAC vinduer, er du effektivt sikret imod, at familiens børn kommer galt af sted.

VELFAC vinduer er testet til at modstå vind og vejr i forskellige miljøer, ligesom vi indbrudstester alle vinduesserierne grundigt.

Udnyt dagslyset
Dagslys er vigtigt for vores velvære og livsglæde og betyder meget for oplevelsen af rummene i din bolig.VELFAC 200 vinduesserien med smalle rammer sørger blandt andet for både stort lysindfald, høj energitilførsel og et godt indeklima.

Få frisk luft
Et godt indeklima kræver, at du lufter grundigt ud i din bolig hver eneste dag. Med korrekt udluftning og ventilation undgår du fugt og svamp, som er usundt for dit helbred. VELFAC tilbyder vinduesløsninger med forskellige muligheder for optimal og nem udluftning i hjemmet.

Fokusér på detaljen
VELFAC er dansk design i højeste kvalitet med rene linjer og funktionelle detaljer. Har du særlige behov, tilbyder VELFAC masser af muligheder og funktionelle detaljer i forhold til eksempelvis åbnefunktioner og handicaphensyn.

"Vinduer har en utrolig stor betydning for bygningers æstetiske udtryk." Ditte Rode, Arkitekt.