En investering med udbytte

 

Med vinduer fra VELFAC får du en fremtidssikret løsning. Du sparer på varmeregningen, minimerer energiforbruget og optimerer indeklimaet på én og samme tid. Desuden øger du boligens værdi både i kroner og øre – men også i forhold til brugsværdi. Og så sparer du tid på vedligeholdelsen.

Kontakt VELFAC nu og få gratis besøg og et uforpligtende tilbud på energioptimerede vinduer, så du kan opnå størst mulig fortjeneste.

Øg boligens værdi
En investering i nye vinduer øger værdien af din bolig på flere måder. Du får en smukkere og mere moderne bolig med VELFAC vinduer, der er skabt i et tidløst design og som har en lang levetid. Du øger desuden din daglige boligglæde og forbedrer dit indeklima, når du åbner mere op for både lys og luft.

Sænk varmeregningen
Solide besparelser på varmeregningen er i sig selv en god grund til at investere i nye kvalitetsvinduer. Hvis du vil spare mest muligt, skal du vælge vinduer, der lukker mere energi ind, end de taber. Det er du sikret med alle vinduesserierne fra VELFAC.

Minimér vedligeholdelsen
Vedligeholdelse af vinduer er for de fleste en sur pligt, der koster tid og penge. Hvis du skifter til VELFAC træ/alu vinduer , skal du blot inspicere rammerne f.eks. en gang årligt, smøre med olie og fjerne smuds og snavs.

Optimér indeklimaet
Godt indeklima handler om mange ting: Temperatur, lys, ventilation, luftfugtighed og støj. Vinduer og tilbehør fra VELFAC er designet til at optimere indeklimaet mest muligt på alle parametre.

"Vinduer har en stor betydning i forhold til varmeregningen i dit hjem." Knud C. Sandager, Energirådgiver