Mere vindue. Mere værd.

VELFAC bygger på en lang og traditionsrig historie. Vi har mere end 50 års erfaring med facadevinduer, og den erfaring bringer vi ind i både rådgivning, produktion og montage, så du får den bedste vinduesløsning.

Historien bag VELFAC
1941 så VELUX dagens lys, og 11 år senere sendte ingeniøren og grundlæggeren Villum Kann Rasmussen det første facadevindue på markedet. I 1962 skabte han varemærket VELFAC, der den dag i dag stadig er synonym med det anerkendte facadevindue i originalt dansk design. Vinduet er udviklet til at give størst muligt udbytte af det naturlige dagslys. 

VELFAC gør din bolig smukkere, sundere, tryggere, mere energirigtig – og mere værd. 

Vi har bedt 4 eksperter give deres råd til, hvad du skal overveje, når du skal have nye vinduer. Se deres input herunder.

     


Sikkerhedskonsulent
Torben Hansen, AON

   EN TRYG INVESTERING

Når du investerer i nye vinduer, gælder det om at vælge en løsning, som gør dig tryg.

Det handler om fysisk tryghed i form af indbrudssikrede vinduer og døre, der gør det svært for en tyv at bryde ind og om, hvordan du kan skabe optimal tryghed for dig og din familie.

Læs mere om tryghed med nye vinduer

     


Ejendomsmægler, indehaver og valuar Maria Schlichting, Nybolig Dragør Schlichting & Nielsen A/S 

 

DET RETTE UDTRYK GIVER BOLIGEN SJÆL

Facaden er husets ansigt udadtil, og her spiller vinduer og døre en afgørende rolle for at holde den rigtige stil. 

De rigtige vinduer er en god investering. Når du får nye vinduer, øger du glæden ved at bo i huset og du gør boligen mere attraktiv – og nemmere at sælge, hvis det bliver aktuelt. 

Gør boligen mere attraktiv

     

Energirådgiver
Knud C. Sandager, Sandager Bygge- & Energirådgivning 
 

EN INVESTERING MED UDBYTTE

En investering i nye vinduer er en investering i fremtiden. Med de rette vinduer vil du opleve en fortjeneste på flere områder.

Du kan spare på varmeregningen og minimere energiforbruget samtidig med, at du optimerer indeklimaet. Du vil opleve, at du kan flytte dine møbler tættere på vinduerne uden at opleve træk og kulde. Det bidrager til øget boligglæde.

Oplev fortjeneste på flere områder med nye vinduer - læs mere her

     


Arkitekt
Ditte Rode, Mangor & Nagel Arkitektfirma 

 

BYD DAGSLYSET INDENFOR

Godt design handler om stilren elegance og høj funktionalitet. Smuk finish, lækre detaljer og praktiske funktioner er en stor del af den samlede oplevelse og tilfredshedsfølelse, når du investerer i nye vinduer.

De rette vinduer skal give dig fordele i form af sikkerhed for holdbarhed uanset vind og vejr, optimal udnyttelse af dagslyset, effektiv ventilation og frisk luft i boligen samt lækre detaljer i et smukt design.

Gør boligen mere funktionel med nye vinduer