Menzer & Kristensen

Essen 19
6000 Kolding
Tlf 86 29 74 81

www.menzer-kristensen.dk
kontakt@menzer-kristensen.dk

 

Arkitektegnede huse til fornuftige priser

Menzer & Kristensen er eksperter når det kommer til at bygge lige netop jeres hus. Fra den første dialog til afsluttende nøgleaflevering er vi fleksible og imødekommende, både når det kommer til jeres individuelle ønsker og behov samt måske en krævende byggegrund.

Vores byggerådgivere har alle mellem 10-30 års erfaring og koblet sammen med en tegnestue som er helt fremme udviklingen, er grundstenene for jeres unikke bolig lagt. Med egne håndværkere og tætte samarbejdspartnere er kvalitet ikke noget vi snakker om – det er en helt naturlig selvfølge i et moderne byggeri hos Menzer & Kristensen.

 

Arkitekttegnet hus bygget på god dialog

Med over 250 opførte villaer over de seneste 5 år er erfaring med funkis og andre individuelle løsninger lige netop os. Vi bruger den tid der skal til for at tegne netop jeres løsning og derefter opfører vi drømmen til aftalt tid. 

Hos Menzer & Kristensen bestemmer I det hele, og vi hjælper jer blot med at træffe de rigtige beslutninger. Det er nemlig det, vi er de bedste til under nybyggeri, og det er derfor at der altid er en fast kontaktperson igennem hele projektet. Det er jeres garanti for letforståelig ekspertrådgivning uden irriterende og fordyrende mellemled. Liebhaver drømmen er lige om hjørnet.

Velkommen hos Menzer & Kristensen.


Læs om projekter af Menzer & Kristensen:
Funkis huse
2-plans huse