Skanlux sommerhus, Trend

Skanlux

skanlux-trend-sommerhus-680x350.jpg

En nutidig sommerhusserie skabt med omhu og omtanke til den moderne familie. Arkitekttegnet til at forene form og funktion i en moderne og tidsløs arkitektur.

Facadernes specielle sorte træbeklædning og enkle tagkonstruktion med listetækning og arkitekt-tagrender i zink komplimenterer den minimalistiske arkitektur. Indendørs samler det store alrum, alle rum i et lyst og funktionelt miljø.

Eksklusive standard materialer

Trend har som standard fokus på funktion og trivsel. Loft til kip. Store åbne vinduespartier. Hvide fibergipsvægge i køkken/alrum, stue, badeværelser og entré. Elegante interiørløsninger så som væghængte toiletter og linjeafløb.

Minimal vedligeholdelse

Trend opføres i vedligeholdelsesvenlige materialer, som f.eks. Velfac 200 Energy 3 lags træ/alu vinduer, der ikke skal males. Og den udendørs træbeklædning har fået ekstra malerbehandling efter opsætning.

Arkitekttegnede muligheder

Måske har du set nogle detaljer, og ønsker noget i samme stil. Måske har du en grund, der kræver noget helt specielt. Med Trend kan du få dit hus tilpasset egne ønsker og grundens udformning.

Personaliser dit hus

Med tilvalgsmuligheder som dobbelt brus. Aktivitetsrum med bar. Spa og sauna. Ovenlysvindue med regnsensor. Indvendig træbeklædning. Dobbeltsidet pejs – sammen finder vi de rigtige løsninger.