Murermestre Bent og Morten Nielsen

Troldebakken 23
5560 Aarup

Tlf. 64432068 / 40421768
mn@mortenmurer.dk
www.mortenmurer.dk

Murermestre Bent Nielsen og Morten Nielsen er en tredje generationsvirksomhed, som blev stiftet af Børge Nielsen i 1946.

De seneste år har Bent og Morten Nielsen gennem tætte relationer til samarbejdspartnere og leverandører opført kvalitetsboliger i hele landet til konkurrencedygtige priser. Således dækker virksomheden i dag ethvert behov inden for individuelle arkitekttegnede huse - fra den simple funktionelle bolig til luksusboligen.

"Vi tilbyder at opføre huse ud fra vores egne plantegninger, men også fra kundernes plantegninger. Har man lyst til "medbyg" vil dette naturligvis også være muligt. Vores målsætning er at opfylde præcis de behov, den enkelte familie har i en bolig. Vi tager det altid meget seriøst, når vi bliver bedt om at opføre en bolig, fordi en byggeproces beror meget på tillid. Derfor sætter vi en ære i, at vores kunder føler sig trygge gennem hele byggeprocessen, uanset hvor mange samtaler og hvor meget rådgivning det kræver. Vi opfører kun et begrænset antal boliger om året, da vores kunder aldrig må føle sig forbigået eller ubetydelige," siger Morten Nielsen.

Se to projekter af Murermestre Bent Nielsen og Morten Nielsen:
Lækker villa med store vinduespartier.
Funkisvilla.